9.1 C
Oslo
onsdag, oktober 28, 2020
Hjem Mennesker 9 tegn på at en avdød elsket fortsatt kan være i nærheten!

9 tegn på at en avdød elsket fortsatt kan være i nærheten!

- Annonse -

Selv om en elsketes død kan være en tragisk og hjerteskjærende opplevelse, er det mange som tror at de fortsatt kan forsøke å kommunisere med oss ​​selv etter at de er borte.

Fra åndelige mennesker, til psykikere, til forfattere, til vanlige folk, rapporterer mange mennesker uforklarlige følelser og erfaringer som de potensielt tilskriver til sine avdøde kjære.

- Annonse -

Noen har rapportert å se spøkelser, og mange flere tror bare at våre avdøde venner og familiemedlemmer noen ganger blir hos oss lenge etter deres dødsfall.
Selv om det absolutt ikke har vært vitenskapelig bevis, mener mange mennesker verden over at dette stemmer.

Bla gjennom nedenfor for å se de vanlige måtene folk rapporterer om at et familiemedlem eller venn har forsøkt å holde kontakten igjennom åndeverden.

1. Lukter deres duft.

- Annonse -

Duft kan være en av de sterkeste måtene å vite at et avdøde familiemedlem eller venn er i nærheten.
Folk rapporterer vanligvis luktende parfyme eller cologne. Noen sier at de fremdeles fanger opp noe av den personens unike lukt.
Det har til og med vært rapporter om luktende sigarettrøyk i tilfeller av kjære som var røykere da de levde, og lukte visse matvarer som kjære pleide å spise mest.

2. Drømmer om dem

Mens du sikkert kan forsøke å glemme bort drømmer om venner eller familiemedlemmer du har mistet, hevder mange at disse drømmene faktisk er besøk fra utover.Disse rapportene hevder at avdøde kjære vil forsøke å komme seg ut mens du sover. De kan bare vises og forsvinne.
Men andre hevder at deres venner og familiemedlemmer har forsøkt å levere trøstende meldinger under drømmer, spesielt at de gjør det bra.

3. Ting som ligger i veien

Ting som flyttes fra hvor du forlot dem og blir satt i veien, kan være et stort tegn på at en elsket er fortsatt i nærheten.

Mange hevder at spesielt meningsfulle gjenstander som bilder eller smykker er blitt flyttet mystisk. Det man tror er at disse objektene blir satt i veien som en måte å fortelle deg at de fortsatt er med deg.

Disse rapportene nevner ofte at en person visste at de forlot et objekt på et bestemt sted, men at det på en eller annen måte var flyttet.

 

4. Kjenner deres nærhet

Sannsynligvis den vanligste måten å vite at et familiemedlem eller en venn er i nærheten av deg, er at du kan føle deres nærvær.

Selv om dette kan virke som det minst konkrete, er det faktisk det eneste tegnet som helt overbeviser de fleste skeptikere. Denne sensing kan være så enkelt som et skifte av energi i rommet. Det kan være vanskelig å beskrive, men du bare vet eller føler personen er med deg.

Følelsen kan til og med være mer fysisk hvis du føler et skifte i sengen eller på sofaen ved siden av deg.

5. Perfekt timing med musikk

Når en favoritt sang eller sang som er meningsfull for forholdet ditt kommer på akkurat det rette øyeblikket, er dette et tegn på at din kjære kanskje kunne være i nærheten.

Mange rapporterer å høre disse meningsfulle sangene om og om igjen på forskjellige steder som de går. De hevder at disse er påminnelser om at personen fortsatt er ved siden av dem.

Mange sier at disse sangene spilles på det nøyaktige tidspunktet da de begynte å tenke på personen de har mistet.


6. Merkelig elektrisk aktivitet

Selv om det kan virke rett ut av en film, rapporterer mange underlig elektrisk aktivitet når avdøde venner eller familiemedlemmer er i nærheten.

Disse bizarre hendelsene kan ta mange former, for eksempel et blinkende lys eller fjernsyn, et apparat som plutselig slås på, eller en elektronisk enhet begynner å pipe eller støye. Noen går så langt som å rapportere telefonsamtaler med ingen på den andre enden av linjen.

Denne merkelige aktiviteten rundt elektriske enheter er svært ofte forbundet med tapte kjære.


7. Favoritt tall som utmerker seg

En måte som kjære kommuniserer er også visstnok igjennom tall.

Folk har rapportert å plutselig begynne å se svært viktige eller meningsfulle tall som dukker opp over alt, for eksempel på klokker, i bøker eller på TV. Betydningen av disse tallene kan forholde seg til viktige datoer, alder eller til og med favorittnummer.

Noen vil hevde at økt frekvens av et nummer er utseende er tilfeldighet, men andre tror det er mye mer meningsfylt.

8. Følelsen av å bli tatt på

Det kan virke ganske rart, men følelsen av å bli berørt når du er helt alene, er et stort tegn på at en avdød elsket kunne vært nær.

Det er mange måter de forlatte kan prøve å berøre deg, enten med et kyss, en børste i håret ditt, eller til og med et klapp på ryggen eller armen.
Disse nærvær blir ofte observert i forbindelse med å føle noen i nærheten.

Når et roms energi endres og du uventet føler at du blir berørt, tror mange at det er fra bortkommen venn eller familiemedlem som kommer ut til deg.

9. Dyr i naturen.

Mange tror at en elsket vil gjøre seg kjent i form av et slags dyr eller skapning.

En sommerfugl, en fugl eller en annen skapning kan fange din oppmerkesomhet av en eller annen grunn. Dette kan bare være fordi du føler noe kjent med det.

Rapporter av normalt skremte dyr som nærmer seg eller til og med berører folk, er sterke indikatorer på at dine avdøde kjære har forsøkt å få kontakt.


Disse vanlige tegnene på at en avdød kjære er i nærheten, kan være vanskelig å tro, men har blitt rapportert av mange. Hva tror du?

Del gjerne videre med vennene dine.

 

kilde: Littlethings.com 

 

 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Hun trodde hele tiden at hun var gravid med barn – Plutselig gjorde legen det grusomme oppdagelsen på ultralyden!

Keely Favell fra England kunne ikke forstå hvorfor kulen på magen hennes fortsatte å...

Er du plaget av kramper i bena om natten? Slik kan du unngå dette i fremtiden.

Nattlige leggkramper er vanlige etter hvert som folk blir eldre. Nesten halvparten av personer...

7 brødre overrasker sin søster i bryllupet – Bare vent til musikken starter!

Din søsters bryllup er i morgen, og du tenker fortsatt på hva du skal...

Maud Angelica (17) kåret til «Årets modigste» – Dette er hennes egne ord: «Det føles som at jeg….»

Det er Kvinnemagasinet Tara som har gjort denne fantastiske kåring. Maud Angelica er kåret til...

En nordlending gikk på tur langs stranda, og i fjæra fant han en lampe….

Han tok den opp og gnidde på den, og ut kom en ånd! Sur og...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Etter å ha fått 10 gutter på rekke rad, kan paret endelig ønske en liten jente velkommen inn i familien!

For noen år siden ble Alexis Brett den første moren i England som fødte ti gutter på rad. Men nylig brøt 39-åringen sin rekord...

Farmen avsløring: Flere av deltagerne brøt reglene – «Det begynte allerede den første uken……»

Farmen er et utrolig populært program som har blitt sendt siden 2001. Det har i alle år vært ledet av Gaute Grøtta Grav, men nå...

Kvinne innlagt på sykehus, og ingen vet hvem hun er! Det hele er et mysterium, og kvinnen sier ikke hva hun heter!

Innbyggerne i en liten, tett sammensveiset by i Queenslands Sunshine Coast, Australia, stiller nå spørsmål om identiteten til en eldre kvinne som ble funnet...
- Annonse -