7 C
Oslo
fredag, oktober 22, 2021
Hjem Familie 9-åringen har blitt mobbet siden barnehagen - nå selger hun armbånd for...

9-åringen har blitt mobbet siden barnehagen – nå selger hun armbånd for å hjelpe andre barn!

- Annonse -

Novalie(9) fra Ludvika i Sverige, har blitt mobbet helt fra barnehagen og etter at hun begynte på skolen eskalerte mobbingen.
Hun ble slått, bitt, de rev i stykker klærne hennes og knuste mobilen hennes og kalte henne stygge ord som «tjukkas» og sa ting som «du burde dø», forteller hennes mor Emelie Söderberg.

Det var en vanskelig tid for Novalie og familien, til slutt fikk Emelie Söderberg nok og holdt henne hjemme fra skolen i nesten tre måneder.
De hadde flere møter med skolens ledelse og lærere, og de hadde møter med foreldrene og klassens elever, men ingen ting hjalp.
Moren var helt oppgitt og maktesløs, men til slutt tok hun kontakt med motorsykkel klubben «Bikers» mot mobbing.

- Annonse -

«Det kom 80 motorsykler og hentet henne på skolen og hyllet henne. Viste henne at hun er og blir sett og hørt. Det ble en så bra dag for Novalie og en liten vending for henne, sier mamma Emelie, ifølge dt.
I dag har Novalie det litt bedre på skolen, men hun kjemper fortsatt. Nå har hun bestemt seg for å hjelpe andre barn i samme situasjon.

Hej jag heter Novalie och Fyller 10år i November. Jag har börjat att tillverka armband. Man får välja text själv. Mitt…

Publisert av Emelie Söderberg Torsdag 16. september 2021

«Hei, jeg heter Novalie og jeg blir 10 år i november. Jeg har begynt å lage armbånd. Du kan velge teksten selv. Mitt ord er Mer kjærlighet. Jeg begynte å lage armbånd fordi det får meg til å tenke på andre ting. Og så synes jeg det er så fryktelig morsomt også. Jeg har valgt å donere pengene til Ellas helter. Fordi de virkelig er helter. Vil gi barn penger som har det vanskelig. Så langt har jeg samlet inn nesten 7000: – der 🙏 tar jeg 80: – per armbånd. Men behold 20: – meg selv for kostnaden av perler og sparing av klær 🙂 siden barnehagen har jeg blitt mobbet.

Jeg vil bare at alle skal like hverandre. Jeg har tenkt å fortsette å kjempe mot mobbing, selv om det er vanskelig for meg også. Vil du bidra? Send det du vil. Perfekt gave til deg selv, julegave eller hva som helst. Mamma hjelper meg å skrive. Men for meg er det greit. HUSK AT DET KAN TA EN UKE FØR DET ER KLART. Må kanskje bestille flere perler. Kram Novalie.

- Annonse -

Bilde: Privat


«Hun spurte meg om jeg visste at man kunne gi penger til andre barn som har det tøft på skolen. Og at det fantes noe som het «Ellas helter». Og da kom hun på at hun kunne lage armbånd og selge,» sier Emelie.
Nå lager hun armbånd som hun selger, og det har vært stor interesse, allerede nå har hun solgt flere armbånd enn hun har rukket å lage.

LES OGSÅ: Hanne Krogh med hjerteskjærende ord etter dødsfallet

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Joikakakene har fått nytt navn – dette er det nye navnet

Det fleste har hørt om den populære middagsretten som heter Joikakaker, og det er...

Dette er Iselin Guttormsen egne ord etter Skal vi danse exit: «Jeg er helt knust og…»

Iselin Guttormsen har vært en av deltakerne i årets sesong av Skal vi danse....

12-åringen sier han skal synge en klassiker av Pavarotti – bare vent til han åpner munnen

Rodrigo Pérez(15), fra Toledo i Spania, tok scenen i den blinde audition til «La...

Rob fra «Farmen» tok til tårene da han kom ut fra Farmen: «Hva i alle dager…»

Bussjåfør og TikTok-stjerne Robert Michael Scott (54) var den første som måtte ut i...

Skuespiller Kjersti Holmen er død – ble 65 år gammel

Vår folkekjære skuespiller Kjerstil Holmen døde natt til søndag. Hun sovnet stille inn på Økernhjemmet...

Hva er det første du ser i dette bildet? Svaret avslører noe om din personlighet!

Det florerer av diverse personlighetstester på nettet, tester som sier noe om deg som...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -