Annonse

9 åringen får plutselig panikk på flyet – Det flyverten gjør rører oss til tårer!

Av

Flyverten hjelper jenta som får panikkanfall på flyet
Både barn og voksne kan kjenne ubehag ved å reise med fly. Det kan være fordi vi vet at vi nå må stole på andre, at det er trangt eller sammen med mange fremmede.
Lille Gabby på 9 år var vant til å fly. Hun var nå på en flytur mellom Orlando og Newark i USA sammen med sine to søsken og moren Erika Jeorgean Swart.
Moren var opptatt med å passe på alle tre barna sine under flyturen, og ble forvirret da hun merket hvor urolig Gabby ble på denne flyturen. Dette hadde hun ikke opplevd med den eldste datteren sin før.

Bilde: Kilde

Gabby har diabetes og gjorde sitt beste for å holde seg rolig. Det var ikke enkelt for hun merket at blodsukker nivået sank. Moren Erika kunne se frykten og panikken i datterens øyne.
Nå var gode råd dyre. Som troll i eske dukket en flyvert opp, og han ga Gabby en «spesialdrink» som var appelsinjus. Han hadde fått med seg Gabbys reaksjon og skjønte hva som var i ferd med å skje.

Bilde: Erika Jeorgean Swart/Facebook

Flyverten het Garrick, og reddet hele flyturen for Gabby og familien. Han satte seg ned med henne og snakket med henne for å få hennes oppmerksomhet over på noe annet.
De hadde en hyggelig samtale. Underveis kom det sterk turbulens, og da grep Gabby fatt i flyvertens arm. Han sa hun kunne holde i armen hans så lenge hun ville.

Bilde: WYN 106.9/Facebook

Og de snakket videre om kjæledyr, om datteren til Garrick som var jevngammel med Gabby, de snakket om skolen og mye annet slik at oppmerksomheten nå ble ledet bort fra det å lande flyet.
Gabby fikk mer appelsinjus når det var nødvendig, og flyverten satt med henne i minst en halvtime. Takket være innsatsen til Garrick gikk flyturen strålende.

Bilde: Erika Jeorgean Swart/Facebook

Da de landet annonserte flyverten at hans venn Gabby hadde kommet over flyskrekken, og ba passasjerene applaudere for henne. Det var en fantastisk opplevelse for Gabby og hennes familie.
For å takke Garrick for den flotte innsatsen sendte Erika en melding på Facebook siden til flyselskapet Southwest Airlines som de fløy med. Der la hun også ut bildet hun tok av Garrick og fortalte hvor takknemlig hun var, og hvor uselvisk og hjelpsom mannen med det store hjertet var.


Her er det hun delte på sine egen Facebook etter hendelsen.

Del videre denne flotte og rørende historien, om flyverten som gjorde litt ekstra for den stakkars lille jenta.

LES OGSÅ: Flyvertinne ser at noen har skrevet ”hjelp meg” på flyets toalett. Da ber hun piloten ringe politiet.


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler