Annonse

9 åringen bruker alle sparepengene sine – kjøper mat til fattige og hjemløse!

Av

Selv om det er normalt for de fleste barn å tenke på alle de nye lekene de vil kjøpe etter å ha spart penger, valgte Lille Nathan Simons fra Illinois, USA, å gjøre noe helt annet med sparepengene sine.
I stedet for å ønske seg et nytt leketøy, fortalte han faren at han ønsket å bruke alle pengene sine på å hjelpe hjemløse.
Tilsynelatende hadde Nathan sett en video på Youtube om noen som delte ut 100 000 dollar til det hjemløse samfunnet. Han ble Inspirert, så han ønsket å gjøre det samme.
Hans sjenerøsitet berørte hjertet til mange mennesker.

Nathan hadde spart i 18 måneder og hadde 1300 norske kroner på sparebørsa. Han ønsket å gi alt han hadde til det lokale krisesenteret for hjemløse.
Pappaen til Nathan ble helt imponert over hans generøsitet og giverglede, så han bestemte seg for å bidra med det samme beløpet for å gi til de hjemløse.


En stolt pappa tok med sønnen på shopping og fylte opp handlekurven med mat, drikke, sko og votter etc., og alt ble deretter overlevert til krisesenteret!

Så utrolig flott gjort, dette er en gutt med et veldig stort hjerte!
La oss hylle hans fantastiske handling ved å dele denne saken videre. Gi også en tommel opp for å sende han mange varme klemmer. 


LES OGSÅ: Gutten (12) hopper på trampolinen, plutselig løsner en fjær og treffer han i ryggen!

Relaterte artikler