10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemHistorier80-åringen jobber som vaktmester, og har ikke råd til å pensjonere seg...

80-åringen jobber som vaktmester, og har ikke råd til å pensjonere seg – plutselig får han seg en overraskelse for livet

- Annonse -

Etter å ha blitt tvunget til å ta en jobb som vaktmester for å betale økte husleiekostnader på over 4000,- kr. i måneden, har en 80 år gammel mann ved navn Mr. James, som jobber på Callisburg High School i Cooke County, Texas, mottatt enorm støtte fra elevene.
Da tre studenter ved skolen hørte om hans situasjon, bestemte de seg for å opprette en innsamling på GoFundMe for å hjelpe ham.
Kampanjen, med tittelen «Getting Mr. James out of this school», gikk raskt viral og samlet inn mer enn 280 000 på to dager.

@grey.thurman Go fund me is in the bio! My classmates and I hate seeing Mr. James here, no one his age should have to be cleaning our messes up to continue to live. #fyp#school#gofundme#fy#mrjames ♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

- Annonse -

Målet er å sette Mr. James fri økonomisk slik at han ikke trenger å jobbe etter pensjonsalderen.
Elevene sier at de ønsker å hjelpe Mr. James, fordi de mener at ingen fortjener å jobbe hele livet, og at han fortjener å nyte livet.

De hadde satt seg mål å samle inn 100.000,- men etter den overveldende responsen bestemte de seg for å øke målet noe som førte til en strøm av enda flere bidrag. I skrivende stund har de samlet inn 2. 897.818, 69 norsk kroner.
Mr. James er utrolig takknemlig for det studentene har gjort for ham.

Se video og høre hele historien om Mr. James her:

- Annonse -

LES OGSÅ: Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner opp med sørgelige beskjeden om forholdet: «Vi har…»

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne rørende historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -