4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemFamilie8-åringen redder 5 personer fra sjøen på kun 2 dager! Gutten er...

8-åringen redder 5 personer fra sjøen på kun 2 dager! Gutten er en ekte helt.

- Annonse -

Gutten er bare 8 år, men reddet allikvel 5 personer fra sjøen på under 48 timer.

Bilde: SWNS

Steffen Williams er ofte ute å padler med kajakken sin, han er blitt ganske god med årene. Men en dag så han plutselig 3 turister som står landfast på en liten steinrøys.
Han var veldig snartenkt og snudde tvert om, han dro tilbake til land og hente sin gummibåt. Deretter dro han ut til de 3 forliste for å hente dem. Han padlet dem alle 3 trygt i land. De var meget takknemlige for hjelpen de fikk av den lille gutten. Hvem vet hvor lenge de måtte stått å ventet på hjelp om han ikke hadde dukket opp.

- Annonse -

2 dager senere så han plutselig to ungdommer som satt fast på den samme steinrøysen. De gjorde alt de kunne for å fange hans oppmerksomhet. De blåste i fløyter og vinket alt de kunne, og heldigvis så oppdaget Steffen dem.

Bilde: SWNS / Steffen sammen med sin pappa

Steffen padler ofte i sin Kajakk, da de bor helt ved sjøen. Moren og faren syns det er bra han er trygg i vann, han er jo nesten blitt en erfaren båtmann.
Hver gang han padler alene langs kysten følger alltid moren hans med fra stranden.
Steffen har en stor drøm om å bli akkurat det sammen som sin far, livbåt mannskap.

Faren er veldig stolt av sønnen sin, han sa:

- Annonse -

«Steffen er veldig trygg på vannet, han bare elsker å være ute med kajakken sin»


» Hans store drøm er å jobbe med det samme som meg, mannskap på en livbåt, den første gangen han reddet noen var den eldre dama og tenåringene. Han kunne ha stått i vannet der, men det ville allikvel ha rukket han opp til halsen. «

» Den andre gangen var det faktisk ganske farlig!Det var to gutter som bodde i et sommerhus i nærheten. Det som er ganske farlig er at her kan man gå ganske langt ut, og er man ikke kjent i området så vet man ikke at tidevannet kommer. Og da er det ofte for seint. «

Steffen er en ekte hverdagshelt, del gjerne historien hans videre.

 

 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -