Annonse

En 8 år gammel gutt går igjennom 13 operasjoner og 323 sykehusbesøk – Politiet avdekker plutselig morens løgner

Av

Denne historien er så sjokkerende at man nesten ikke tror den er sann!

8 år gamle Christopher Bowen var alvorlig syk i flere år. Det var i hvert fall det moren hans, Kaylene Bowen-Wright, ville at alle skulle tro!

Bilde: YouCaring

I flere år ble Christopher trillet fra sykehus til sykehus i rullestol av moren sin. Faktisk 323 ganger! Med seg måtte han alltid ha en oksygentank. Da Christopher gikk i barnehagen startet familie og venner en pengeinnsamling og fikk inn over 65 000 kroner for å hjelpe gutten. Moren til Christopher arrangerte også flere pengeinnsamlinger for sønnen sin.


I 2014 fortalte hun via den lokale nyhetsstasjonen at sønnen hadde en dødelig sykdom. Den gjorde at lungene hans ikke fikk nok oksygen, og at han aldri kunne leke som andre friske barn. Året etter startet hun enda en pengeinnsamling. Denne gangen for at sønnen skulle kunne få dra til stranden. Hun skrev at han hadde kreft og at han bare hadde et halvt år igjen å leve.

Bilde: YouCaring

Senere skulle det vise seg at moren bar på en mørk hemmelighet. Christopher var ikke syk! Han hadde ikke kreft, han trengte ikke ekstra oksygen og det var absolutt ikke nødvendig at han ble matet gjennom en slange. Moren hans hadde løyet til alle!

Christophers far forsøkte ved flere anledninger å fortelle både dommere og barnevernet at Kaylene løy om sønnens mystiske sykdommer. Dessverre var det ingen som trodde ham.


Men, ting endret seg da barnevernet mottok en rapport i november 2017 fra en lege som hadde behandlet Christopher. Han skrev at han var bekymret for guttens helse. Kaylene hadde truffet legen og fortalt ham at sønnen hadde hatt et anfall.

I følge Star-Telegram skrev legen: ” Jeg er redd for at moren har gått fra å overdrive symptomer til å faktisk dikte dem opp.” Han skrev også at han fryktet at moren hadde gitt sønnen noe som induserte anfallet han hadde hatt, og at han var redd for at morens handlinger potensielt kunne være dødelig for gutten.

Endelig kunne sannheten komme frem! Etterforskning ble startet og de kom frem til at Kaylene Bowen-Wright hadde mishandlet sønnen på denne måten helt fra han var bare 11 dager gammel! Hun ble arrestert i begynnelsen av desember 2017.

I dag bor Christopher i fosterhjem. Faren hans jobber på spreng for å få foreldreretten for sønnen sin. Han får hjelp til å betale for advokater gjennom en GoFundMe -side. Vi krysser fingrene for at Christopher får en bedre liv enn han har hatt til nå, uansett hvor han bor.

Bilde: YouCaring

Se videoen om den sjokkerende historien til Christopher nedenfor.

Del den sterke og rørende historien videre med dine venner! 
Hjelp Christoffer og dele denne artikkelen, slik at han kan få mer hjelp og støtte! 

LES OGSÅ: Gutten er født uten uten armer og bein! Se hva han gjør når han blir 4 år! Rørende øyeblikk!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler