Annonse

78 år gammel bestemor føler seg gammel uten sminke, se den utrolig forvandlingen på bare 15 minutter!

Av

Et av de verste marerittene til alle kvinner er aldring. Det er til og med en såkalt «ikke spør, ikke fortell» -policy når det gjelder spørsmålet om å bli eldre.

Bilde: Youtube/The Makeover Guy

Men kjære damer, alder er bare et tall, og det definerer ikke hvordan du ser ut.
Kvinner skal ikke skamme seg eller føle seg dårlig bare fordi håret har blitt grått. Dessuten skjer det å bli «sølvrev» til og med kvinner i 20- eller 30-årene. Det handler om genetikk.
I stedet for å bli opprørt over aldring, foreslår vi at du følger eksemplet til denne kvinnen.
Hun er 78 år, men hun kan lett gjenskape sitt yngre utseende og hun kan trekke fra flere tiår på sin virkelige alder. Hvordan gjør hun det? Det er ganske enkelt!

Vi følger henne usminket til en filmstjerne på få minutter.
Hun forteller selv at hun syns hun ser forferdelig ut uten sminke.
«Uff, dette er så ille! Det ser ut som jeg har dødd og jeg håper at jeg kommer til himmelen»

Bilde:  Youtube/The Makeover Guy

Hun starter med sin egen forvandling med sminke, vi følger henne gjennom prosessen og det er utrolig hvilken forskjell sminken gjør, årene bare forsvinner.
Hun starter usminket med å fortelle at dette ikke er henne, og etter hele sminkeprosessen er gjennomført og flott frisert hår, sier hun «dette er meg!»

Se forvandlingen og den usminkete sannheten her:

Dette var virkelig inspirerende å se! Del gjerne videre om du også ble litt inspirert akkurat nå, kanskje du kjenner noen som trenger å lese denne historien nå. LES OGSÅ: Hun er nyskilt etter 44 års ekteskap, og føler seg litt nedfor – Hun er ikke til å kjenne igjen etter en total Makeover!

Relaterte artikler