Annonse

Hun er 77 år og skolens vaktmester – Plutselig får hun en overraskelse fra elvene hun aldri hadde forventet!

Av

Rektor på Belle Elementary School i West Virginia USA overrasket en av skolens vaktmestere, da hun fylte 77 år i januar 2018.

Frances Buzzard, eller «miss Frances» som hun kalles på skolen, har vært mer enn en vaktmester for dem. Hun blir verdsatt av både store og små, der hun gjør alle mulige oppgaver rundt om på skolen.

Bilde: Youtube/Charleston Gazette-Mail

Alle har vi hemmeligheter, og noen ønsker vi å holde for oss selv. Men rektor hadde klart å grave fram dette om Frances fortid, og ønsket derfor å gjøre litt ekstra stas på henne.

Bilde: Youtube/Charleston Gazette-Mail

Hele skolen ble samlet i gymsalen, i alt over 200 elever og ansatte. De lurte «miss Frances» inn i salen, der hun visste at det var masse folk og hun trodde at hun måtte tørke opp noe på gulvet. I det hun kommer inn roper de alle overraskelse og synger bursdags sangen for henne. Hun blir plassert midt i rommet og får krone som alle bursdagsbarn får, og de feiret henne med en stor bursdagsfest med kaker og det som hører til.

Bilde: Youtube/Charleston Gazette-Mail

Det utrolige her er at Frances aldri har feiret sin bursdag. Hun vokste opp med en fattig familie, og de feiret heller aldri jul. Det ble litt nøtter eller frukt når de hadde litt penger til overs. En gang hadde de planlagt å feire bursdagen hennes, men det kom ingen fordi det kom en uventet kulde denne dagen, fortalte hun til Charleston Gazette Mail.


Bilde: Youtube/Charleston Gazette-Mail

Endelig kunne Frances oppleve å bli feiret og få være i alles fokus.
Det ble vist en bilde serie fra Frances liv på storskjerm og noen av dem var blitt redigert inn i artige bakgrunner, som det ene der det ser ut som hun er på månen.
Frances strålte og storkoste seg med sin første bursdags feiring.

I denne videoen kan du selv se hvordan det hele gikk til:

Dette var en rørende historie! Del den gjerne med dine venner!

LES OGSÅ: Gutten tok bilde av brødskivene på skolen, da skjønner moren at læreren stjal lunsjen hans!


Forsidebilde: Youtube/Charleston Gazette-Mail

Relaterte artikler