-4.1 C
Oslo
mandag, januar 25, 2021
Hjem Helse 7 effektive måter og holde edderkopper unna sengen din! Gode tips og...

7 effektive måter og holde edderkopper unna sengen din! Gode tips og ta med seg!

- Annonse -

Vi har alle opplevd en edderkopp i sengen i ny og ne, det og våkne opp og se en edderkopp siden av puta di. Ikke noe er mer ekkelt enn det, da spretter man ganske kjapt opp av sengen. Og tenk når du i tillegg sover, og du har en ubuden gjest i senga, det er ikke noe man ønsker. De kan faktisk gi deg småbitt også, og noen ganger kan edderkopper ta med seg diverse farlige sykdommer og bakterier. Som igjen også kan føre til allergiske reaksjoner

Det finnes noen enkle måter og forebygge at du får edderkopper i sengen din. De kan også bo inne i madrassen din, ganske ekkel tanke – da man veldig sjelden åpner madrassen for å se inni den. De kan også legge egg og produsere flere edderkopper. Men la oss nå se på noen forebyggende tiltak, som garantert vil hindre at dette vil skje hjemme i din seng.

- Annonse -

Her er 7 enkle metoder som vil holde de unna. 

1. En av de enkleste måtene å holde de unna på, er å skifte sengetøy ofte. Det edderkopper tiltrekkes av er hår, hudceller og oljer. Når du har sovet i sengen noen dager, vil dette legge seg op dynetrekket og putetrekket.  i følge: Hawkins Pest Control.

2. For å unngå edderkopper under sengen, må du unngå og legge esker og klær under sengen. Det er pefekte steder for en edderkopp til å lage et hjem. Og derfra er det veldig kort vei til dyna og sengetøyet ditt.  Rengjør regelmessing under senga, da unngår du at de flytter inn under senga de i følge:  PestKill.org

- Annonse -

3. Det du også kan gjøre er å spraye på litt essensielle oljer, velg gjerne en svak og beroligende duft som lavendel. Det er faktisk giftig for edderkopper og de unngår det for en hver pris. Du kan også i følge  Bob Vila bruke Sitron, appelsin eller mynte. Bland det gjerne sammen i en liten sprayflaske med van, Det er en god løsning til å holde dem borte, samtidig som du får en frisk duft på rommet.

4. Et smart triks er å sette sengen ut fra veggen, da hindrer du at edderkoppene koser seg mellom senga og veggen.
Ikke sett sengen inntil andre møbler som også kan tiltrekke seg edderkopper, lag gjerne en liten avstand fra sengen til nattbordet ditt.

5. Unngå for all del og spise i sengen. Det kan være fristende og ta med seg litt mat i sengen når du har en fri dag og vil kose deg i sengen, men vit at matsmuler og matrester tiltrekker seg edderkopper. Så for all del, hold maten unna soverommet ditt.

6. Husk også å tørke støv a lamper og vifter. Edderkopper kommer også i enkelte tilfeller flyvende ned fra taket, da de elsker støv, smuss. Unngå at de finner fine steder og lage seg et lite spindel hjørne.

7. Du må golde rommet ditt tørt, edderkopper trives trives veldig godt i et fuktig milja, kjøp deg gjerne en luft avfukter til å ha på rommet. Husk også å lufte jevnlig på soverommet, slik opprett holder du et sunt inneklima som edderkopper mistrives i.


Disse små krypene kommer alltid sporadisk, og vi vet aldri når de dukker opp. Men følger du disse enkle trinnen vil du uansett redusere sjansen for at de flytter inn hos deg.

Syns du dette var noen gode tips? Del gjerne videre med dine venner på facebook!

Forsidebilde: BANNER IMAGE CREDIT
Kilde: http://remedydaily.com

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Cecilie Ramona Kåss Furuseth har blitt mamma – avslører kjønn og navnet!

Cecilie Ramona Kåss Furuseth er søsteren til den kjente komikeren og skuespilleren Else Kåss...

Farmen Kjendis: Nå har en av deltakerne trukket seg fra konkurransen

Nå er Farmen kjendis i gang for fullt på TV2, og overraskelsene kommer på...

105 år gammel kvinne avslører hemmeligheten – Slik kan du få et langt liv!

Brenda Osborne er født i 1913, og hun har levd gjennom begge verdenskrigene og...

Kvinnen har ikke kjørt bil på flere uker – Etter hun oppdaget hva som skjulte seg i håndtaket!

Bilen er kanskje det mest praktiske fremkomstmiddelet vi har i moderne tid. Bruker man bilen...

Her er noen fantastiske bruksområder for sitronolje – Du vil elske nummer 4!

Sitronolje er virkelig en av de mest “essensielle” oljene å ha for hånden, da...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Sissel Kyrkjebø avslører sin siste utgivelse: «Christmas Time Is Here».

Sissel Kyrkjebø har nylig gjestet senkveld med Stian og Helene. Det er lenge siden hun har snakket om seg selv i media, så det var...

Mammaen tatoverer en av tvilling guttene sine – Grunnen ryster oss til tårer!

En 31 år gammel mamma har fått massiv kritikk av nettbrukere og svigermor for å tatovere en av tvilling guttene sine, slik at hun...

Barna ser 2 isbjørner i gata – De bryter ut i tårer, da de skjønner hvem som skuler seg på innsiden!

Det var da besteforeldrene i 70 årenene Barbara og Clive Walshaw fra Leeds ikke hadde sett barnebarna siden mars de kom på denne kreative...
- Annonse -