10.7 C
Oslo
torsdag, juni 1, 2023
HjemHelse7 effektive måter og holde edderkopper unna sengen din! Gode tips og...

7 effektive måter og holde edderkopper unna sengen din! Gode tips og ta med seg!

- Annonse -

Vi har alle opplevd en edderkopp i sengen i ny og ne, det og våkne opp og se en edderkopp siden av puta di. Ikke noe er mer ekkelt enn det, da spretter man ganske kjapt opp av sengen. Og tenk når du i tillegg sover, og du har en ubuden gjest i senga, det er ikke noe man ønsker. De kan faktisk gi deg småbitt også, og noen ganger kan edderkopper ta med seg diverse farlige sykdommer og bakterier. Som igjen også kan føre til allergiske reaksjoner

Det finnes noen enkle måter og forebygge at du får edderkopper i sengen din. De kan også bo inne i madrassen din, ganske ekkel tanke – da man veldig sjelden åpner madrassen for å se inni den. De kan også legge egg og produsere flere edderkopper. Men la oss nå se på noen forebyggende tiltak, som garantert vil hindre at dette vil skje hjemme i din seng.

- Annonse -

Her er 7 enkle metoder som vil holde de unna. 

1. En av de enkleste måtene å holde de unna på, er å skifte sengetøy ofte. Det edderkopper tiltrekkes av er hår, hudceller og oljer. Når du har sovet i sengen noen dager, vil dette legge seg op dynetrekket og putetrekket.  i følge: Hawkins Pest Control.

2. For å unngå edderkopper under sengen, må du unngå og legge esker og klær under sengen. Det er pefekte steder for en edderkopp til å lage et hjem. Og derfra er det veldig kort vei til dyna og sengetøyet ditt.  Rengjør regelmessing under senga, da unngår du at de flytter inn under senga de i følge:  PestKill.org


- Annonse -

3. Det du også kan gjøre er å spraye på litt essensielle oljer, velg gjerne en svak og beroligende duft som lavendel. Det er faktisk giftig for edderkopper og de unngår det for en hver pris. Du kan også i følge  Bob Vila bruke Sitron, appelsin eller mynte. Bland det gjerne sammen i en liten sprayflaske med van, Det er en god løsning til å holde dem borte, samtidig som du får en frisk duft på rommet.

4. Et smart triks er å sette sengen ut fra veggen, da hindrer du at edderkoppene koser seg mellom senga og veggen.
Ikke sett sengen inntil andre møbler som også kan tiltrekke seg edderkopper, lag gjerne en liten avstand fra sengen til nattbordet ditt.

5. Unngå for all del og spise i sengen. Det kan være fristende og ta med seg litt mat i sengen når du har en fri dag og vil kose deg i sengen, men vit at matsmuler og matrester tiltrekker seg edderkopper. Så for all del, hold maten unna soverommet ditt.

6. Husk også å tørke støv a lamper og vifter. Edderkopper kommer også i enkelte tilfeller flyvende ned fra taket, da de elsker støv, smuss. Unngå at de finner fine steder og lage seg et lite spindel hjørne.

7. Du må golde rommet ditt tørt, edderkopper trives trives veldig godt i et fuktig milja, kjøp deg gjerne en luft avfukter til å ha på rommet. Husk også å lufte jevnlig på soverommet, slik opprett holder du et sunt inneklima som edderkopper mistrives i.

Disse små krypene kommer alltid sporadisk, og vi vet aldri når de dukker opp. Men følger du disse enkle trinnen vil du uansett redusere sjansen for at de flytter inn hos deg.

Syns du dette var noen gode tips? Del gjerne videre med dine venner på facebook!

Forsidebilde: BANNER IMAGE CREDIT
Kilde: http://remedydaily.com

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -