Annonse

7 år gammel jente får plutselig blåmerker, og det blir bare verre og verre! Moren forstår plutselig hvorfor, men da er det for sent!

Av

Kjærlighetshistorien mellom Aimee og hennes nye mann Craig var perfekt på alle måter, og Aimees datter Brogan, var den opplagte brudepiken i bryllupet.


Bilde: Aimee Louise Partridge

Men 14 dager etter bryllupet skulle alt endre seg for familien, for nå måtte den lille brudepiken kjempe for sitt liv i en sykehusseng.
Rett etter bryllupet var Brogan(7) hos lege og fikk konstatert øyeinfeksjon, alt så ut til å være greit. Så fikk hun plutselig blåmerker, men det var ingen som tok symptomene alvorlig.
Men, etter hvert utviklet blåmerkene seg til å bli store, og de spredde seg over hele kroppen.

Bilde: Aimee Louise Partridge

De reiste til Birmingham barnesykehus og legene forsto raskt hva problemet var.
Hun hadde fått dødelig og smittsomme hjernehinnebetennelse, meningitt, som er en infeksjon av hinnene rundt hjernen og ryggmargen. Hos barn er tilstanden ofte kombinert med samtidig blodforgiftning (sepsis). Sepsis er en alvorlig tilstand som raskt kan føre til sjokk – en akutt livstruende tilstand med sirkulasjonssvikt. I vår del av verden utvikler mer enn 60 prosent meningitt uten sjokk.


Siden sykdommen ble oppdaget for sent, ble Brogan lammet og det var ikke mye legene kunne gjøre for å hjelpe henne.
Om de skulle redde henne måtte de amputere den venstre foten hennes.

Bilde: Aimee Louise Partridge

«Denne uken endret livet mitt seg helt, jeg fikk en helt annen oppfatning av hva som er viktig i livet. Alle de små tingene vi trodde var viktige, var det plutselig ikke lenger det, sier moren, Aimee.

Begge bena hennes var dekket av et forferdelig utslett, så det var ingen vei tilbake, en av føttene måtte amputeres.
Etter mye smerter var Brogan nå klar for det som lå foran henne, men det skulle bli en utfordring å komme tilbake til sitt gamle liv. Men, med hjelp av god støtte og kjærlighet fra familien, har Brogan tatt alle utfordringer med stor entusiasme og tålmodighet.

Bilde:

Dessverre annonserte familien tidlig i 2018 at Brogan trolig vil trenge å amputere sitt eneste gjenværende ben.
Men, Brogan er en tøff liten jente som tar denne utfordringen og er klar for neste kamp.

Vi ønsker henne lykke til!

Symptomer på hjernehinnebetennelse:
Barn kan ha mindre typiske symptomer på hjernehinnebetennelse, slik som unormal slapphet eller påfallende irritabilitet, vegring av matinntak og brekninger.
De klassiske symptomene ved hjernehinnebetennelse er feber, stivhet i nakke og rygg og sløvhet/endret mental status. Man kan også mangle disse tegnene ved hjernehinnebetennelse, men nesten alle har minst to av følgende symptomer: feber, hodepine, nakkestivhet eller påvirket mental tilstand. Andre symptomer er redusert allmenntilstand, kvalme og brekninger og lysskyhet. Man kan også få kramper. Nakke- og ryggstivhet og det vil si at det er vanskelig og smertefullt å legge haken ned på brystet og å krumme ryggen.


Nå ønsker moren og spre budskapet for å advare andre, slik at man vet hva man skal se etter.
Trykk på dele knappen, og spre budskapet med alle dine venner!

LES OGSÅ: Hunden bjeffet for å advare henne, den gravide kvinnen skjønte ikke at han prøvde å redde henne!

Kilde: dailymail

Relaterte artikler