Annonse

69 åringen er på sykkeltur med en kiste bak seg – Detaljen brister våre hjerter!

Av

Dette bildet rører en hel verden! Ad(69) sykler med sin kones kiste på slep for å gi henne den siste sykkelturen!
Ad Verhoeven og kona Diny(69) fra Nederland møttes når de var tenåringer på et sykkelritt i Nederland i 1969. Sykling var en stor lidenskap for dem, de elsket og ta seg en sykkeltur og de reiste ofte på turer sammen i flere tiår.
Sammen har de syklet tusenvis av kilometer hvert år, men nå har de tatt sin siste sykkeltur sammen.
Nå er en æra over, hans elskede kone Diny er nå død. Hun døde av lungebetennelse og en rekke andre forhold, ifølge lokalavisen Algemeen Dagblad.

Som et siste farvel ønsket han å gi henne den siste sykkelturen. Han monterte et tralle bak på sykkelen som han plasserte kisten på.

Bilde: Twitter

«Hun har alltid støttet meg. Og hun begynte å sykle mer og mer selv,» sa Ad om kvinnen han hadde møtt da han bare var 17 år og som ble hans fremtidige kone.
«Diny likte å sykle, akkurat som meg. Så dette passet henne. Det passet oss. Og jeg tror en slik tilhenger er bedre enn en lastesykkel. Det var vakkert!» forteller Ad til Algemeen Dagblad.
Parets sykkel-klubbkamerater og alle vennene deres fra landsbyen Maiahout stilte opp i sykkelkortesjen som gikk til krematoriet, for å ta det siste farvel med Diny.


Bilde: Twitter

«Det var veldig tøft å gjøre, men hun fortjente bare et siste farvel. Og neste år sprer vi asken på en sykkelruter som vi ofte syklet sammen,» sa Ad
Bildene av Ad med kisten av sin kone på vei til krematoriet har rørt en hel verden!
Se video her:

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner! La oss hylle denne mannen som gjør noe så vakkert for sin avdøde kone. 

LES OGSÅ: Eieren fryser til is når hunden ser ned i kisten – Plutselig avsløres den sjokkerende oppdagelsen!

Relaterte artikler