4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemFamilie61-åringen blir surrogatmor og bærer barnebarnet for hennes egen datter

61-åringen blir surrogatmor og bærer barnebarnet for hennes egen datter

- Annonse -

Når du er mor, er det faktisk ikke mye du ikke er villig til å gjøre for dine egne barn. Og når du er blitt besteforeldre er det ingen grenser for hva du vil gjøre for et kjærlig barnebarn. 61 åringen Kristine Casey bel spurt om hun ville være surrogat for datterene Sara, hun trengte ikke å tenke lenge på det spørsmålet. Hun svarte ja umiddelbart.

Sara hadde mange forsøk med infertilitet, Hun gjennomførte også fruktbarhetsbehandling, hun klarte det til slutt og fikk bekreftet tvillinger, men tragisk nok, mistet hun disse på veien. Hun var veldig deprimert og lei seg i lange perioder. Ingen ord kan forklare hvor tragisk det er å miste barn under graviditeten.
Men hun ønsket et barn, og hadde ikke tenkt til å gi opp. Hennes mor Kristine hadde alltid vellykkede graviditeter, hun tenkte på sin mor som surrogatmor.

- Annonse -

Da Kristine ble fortalt risikoen med å bære et barn i hennes alder, lo hun bare

Moren min lente seg tilbake i stolen å begynte å le,» jeg er ikke sliten» sa hun. » Når jeg hadde 2 barn under 5 år og løpe etter hver dag, da var jeg sliten. Jeg er pensjonist nå, jeg trenger faktisk ikke å gjøre noe. Hvis tretthet er den store faktoren, tror jeg fint jeg skal takle det. «

Moren og datterparet holdt hendene da baby Finnea ble født med keisersnitt.

- Annonse -

Når babyen begynt å gråte ved første pust, knakk jeg sammen: FOR ET MIRAKEL!


Bilde: Mary Rafferty / Bringing in Finn: An Extraordinary Surrogacy Story


Øyeblikket må ha vært magisk for alle som deltok på fødselen. Denne bestemoren vil nok ha et ekstra sterkt bånd til barnebarnet sitt.
Vi tror også at familiebåndene i denne familien vil bli ekstra sterke, grunnet dette spesielle mirakelet.

En mor som gir ubetinget kjærlighet til sin datter og barnebarn er et vakket syn. Sara er nå blitt mor til en vakker liten gutt.
Denne historien beviser bare at vil er faktisk villige til å gå veldig langt for våre barn, ingen grenser – UBETINGET KJÆRLIGHET!

Del videre om du syns denne historien var fin.

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -