-2.1 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemEntertainment60-åringen går i timevis i snøen - bare vent til du ser...

60-åringen går i timevis i snøen – bare vent til du ser hva han har laget!

- Annonse -

For mange kreativt tenkende representerer snø et gigantisk blankt lerret for kunst, men for de fleste er det ofte begrenset til snømenn eller andre snø skulpturer.
Frilufts entusiast og kartograf Simon Beck hadde en annen idé, og i løpet av et tiår har han banet en vei for seg selv i snøkunst-verdenen.

Han skaper massive mønstre, store som fotballbaner, dekket av urørt snø eller sand, kombinert med lys og skygge. Hans fantastisk geometriske design ses best ovenfra.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Simon Beck (@simonbeck_snowart)

- Annonse -

Simon Beck som er kartograf, en som utarbeider eller tegner kart, lager først kart for å planlegge designet på forhånd; en millimeter på siden representerer ett skritt på bakken.
Når planleggingen er ferdig bruker han truger og en skistav, og evt. verktøy han måtte trenge for å lage kunstverket, ifølge upworth.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Simon Beck (@simonbeck_snowart)

- Annonse -

Han er også en frilufts entusiast, og tilbringer lange tider i snøen – opptil 12 timer om dagen – for å bringe tegningene på papiret til live. Resultatene som forvandler et vinterlandskap til et flyktig kunstverk.
Ikke bare endrer vindkast og useriøse skiløpere kunstverket, det ser også helt annerledes ut avhengig av tidspunktet på dagen og hvordan solen lyser opp og skygger deler av designet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Simon Beck (@simonbeck_snowart)

De har utseendet til kornsirkler og forgjengelighet av mandalaer. Flere timer med arbeidskraft brukt over flere dager kan alle endres eller tørkes bort helt på et øyeblikk om Moder Natur bestemmer seg for det.


Se video av hvordan han skaper de fantastiske mønstrene her:

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne fantastiske kunsten. 

LES OGSÅ: Vår Staude deler rørende familiebeskjed: «Kast hatten i været..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -