Annonse

6 år gammel gutt funnet i et låst skur – med hendene bundet bak på ryggen! Nå er bestemoren(53) og kjæresten arrestert!

Av

En kvinne i Dallas og hennes kjæreste står nå overfor siktelser etter at politiet fant hennes 6 år gamle barnebarn bundet opp i et skur.
Politiet hadde fått et tips fra en nabo om at det foregikk noe mistenkelig hos barnets bestemor, 53 år gamle Esmeralda Lira.
Bestemoren fortalte offiserer at barnet var hos moren, men en mann som bodde på baksiden av eiendommen førte politiet til et skur.

YouTube CBS News / skjermdump

Gutten ble funnet av politiet med hendene bundet bak ryggen. Han fortalte politiet at det påståtte overgrepet startet når han ikke kunne gå på skolen på grunn av korona-saken.
Barnet fortalte under et kriminalteknisk intervju om overgrep, hver gang bestemoren hans forlot hjemmet la hun ham i skuret, bandt ham og fortalte at han var slem.

Bestemoren sa at han bare var innelåst en gang som straff. Men kjæresten, Jose Balderas (64), sa at det hadde minst pågått i to uker, og at innesperring i skuret var barnets straff siden han stjal mat, ifølge KTVT.
Barnet fortalte politiet at han alltid var ute i hagen og ikke fikk komme inn i huset. Han ble innelåst i løpet av natten og sluppet ut om morgenen og han fikk en plastpose som skulle brukes hvis han måtte på do.
Han sa også at rotter og insekter var i skuret sammen med ham, og at bestemoren hans sparket ham og reiv ham i ørene.
Kjæresten fortalte politiet at han var klar over hva Esmeralda gjorde med barnet, men ikke vill blande seg inn i situasjonen. Han sa at barnet var innelåst i skuret minst to uker.

Se video og høre hele historien her:

Dette er virkelig ikke greit å gjøre! Hva mener du om denne handlingen som ble gjort her? 


LES OGSÅ: Da barnebarnet forlovet reiste hun til bestefaren i karantene – Hun måtte stå utenfor vinduet!


Relaterte artikler