Annonse

Her er 5 utrolig smarte ting du kan bruke mobilen til – dette visste du kanskje ikke!

Av

De fleste av avhengig av mobilen sin, den har nesten blitt en del av oss. Det er faktisk blitt så ikke, at om man har glemt den på vei til jobben – så snur man for å hente den.
Hvordan klarte man seg egentlig uten mobilen i gamle dager, det er jo ikke mange år siden verden var mobil fri.

Her skal vi dele noen smarte tips du kan bruke mobilen til: 

1. Test batteriene på fjernkontrollen
Hvis du ikke er så veldig ivrig etter å skynde deg til nærmeste butikk for å sjekke om fjernkontrollens batterier faktisk døde, vil dette trikset definitivt spare deg tid. Finn fram mobilen og start kameraprogrammet. Ta deretter fjernkontrollen, pek den på kameraet, og trykk på hvilken som helst knapp. Hvis du ser et rødt eller rosa lys som kommer fra toppen av fjernkontrollen når du ser på det via telefonens display, betyr det at det infrarøde signalet fungerer som det skal, og problemet, i dette tilfellet, er batteriene.


Bilde: © depositphotos  

2. Kjør tryggere i mørket
Hvis du kjører i mørket og vil holde øynene dine konstant på veien, vil denne appen sikkert komme til nytte https://hudwayapp.com/ Bare sett telefonen på dashbordet, juster lysstyrkeinnstillingene, og du får all den informasjonen du trenger: kjørehastighet og et GPS-aktivert kart på frontruten din. Pass på at telefonskjermen er lys nok til at du ser projeksjonen tydelig.

Bilde: © Hudway  

3. Mål avstand
Det er ofte man kunne trenge et målebånd, men stort sett har man ikke det for hånden enhver tid. Eller du vil måle et objekt, men det virker som en umulig oppgave på grunn av størrelsen. Denne appen http://sizeup.biz/ hjelper deg med å håndtere denne utfordringen. Den hjelper deg til å måle nesten alt via telefonens kamera. Kjør programmet, pek kameraet på objektet, og vent på resultatet. Så enkelt er det!

Bilde: SizeUp  

4. Føl deg trygg når du er ute
Om du ofte kommer hjem sent på kvelden og føler deg usikker på gaten, kan denne appen www.getbsafe.com bidra til å berolige nervene dine og håndtere eventuell fare. Det vil ikke bare sende et SOS-melding til dine nød kontakter, men vil også ta opp video og lyd, spore GPS-posisjonen din og angi en tidtaker som automatisk sender en alarm til venner hvis du ikke slår den av i tide.


Bilde: Bsafe  

5. Send SMS fra PCen

Pexels

Ble telefonen tom for strøm når du minst forventet det, og du trenger å komme i kontakt med din venn eller kollega? Med denne appen https://mightytext.net/ vil du ikke gå glipp av noe! Den synkroniserer telefonen og datamaskinen eller nettbrettet, og gir deg muligheten til å administrere SMS og MMS fra din e-post. Alle meldinger knyttet til telefonnummeret ditt vises på skjermen, og du kan også finne dem i telefonens tekstinnboks. Så ingenting vil være borte!

LES OGSÅ: Legene advarer: Man kan faktisk bli blind av noe vi alle gjør hver dag!

Del videre disse smarte tipsene med dine venner! 

Relaterte artikler