Annonse

5 store hester løper etter den lille valpen – Sekunder senere triller tårene!

Av

Budweiser øl, har gitt ut en helt ny reklamevideo som refererer til COVID-19 pandemien og karantene. Med tittelen «Reunited With Buds» (Gjenforent med venner) feires det når venner kommer sammen igjen etter at det har vært sosiale distanserende restriksjoner over hele verden.
Videoen åpner med en pubåpning, etterfulgt av en Budweiser Clydesdales hest som hopper over gjerdet og begynner å løpe mot byen.

Hans bedårende venn, labrador retriever valpen følger etter, om enn mye tregere.
På slutten, kommer en gruppe av Clydesdales hester sammen og de gjenforenes med valpen. Og reklamen avsluttes med «We can`t wait to see or buds. But when we do, let`s do it safely».

Bilde: Youtube

Budweisers visepresident, Monica Rustgi sa at den elskelige gjengen symboliserer glede ved å gjenforenes med venner etter lang tid fra hverandre.
«For oss er det ikke en mer ikonisk duo enn en Clydesdales og Budweiser valp som spredte glede, og målet med denne annonsen var å feire deres gjenforening etter måneder fra hverandre. Nå som hele landet sakte begynner å gjenåpne og dele denne samme spenningen av å komme sammen, ønsket vi også å minne folk om at vi må gjenforenes med en viss avstand, ved å følge statlige og lokale retningslinjer.» sa Monica til TODAY Food.

Se den herlige gjenforeningsreklamen her:

Del gjerne videre denne herlige filmen med dine venner. 


LES OGSÅ: Det er 100 hester på en øy som venter på å dø – Da gjør noen modige kvinner det overraskende!

Relaterte artikler