Annonse

Disse 5 klassingene kler seg ut og får alle til å le så tårene triller!

Av

Disse 5 klassingene kler seg ut og får alle til å le så tårene triller

Uansett alder kan vel de fleste av oss huske noe fra tiden de gikk på skole, huske å ha sittet i klasserommet, hvor en hadde pausene sine, kanskje ett talentshow som var satt opp. Kanskje du til og med var med i ett, eller at i etterkant tenkte shit det burde jeg ha vert med på, eller kanskje du var mer av den sjenerte typen som heller ville sitte bakerst i salen og se på.

Når en husker tilbake på disse så bestod de stort sett i at noen sang, spilte ett instrument eller danset, det var vel stor sett det hele, de fikk vist talentene sine og kanskje til og med til og med tiltrukket seg oppmerksomhet fra noen av de andre elevene.


Jeg tror at disse fire 10 år gamle guttene her virkelig lykkes i det de ville når de opptrådde på skolenes årlige talent show, de hadde lagt ned mye tid og energi i å forbedrede seg og var super spente på om de andre kom til å like det.

Bilde: YouTube/Randy Benson

Det hele startet med at en kun ser ett stort sort ark som forflytter seg, så snart det blir trukket bort er det ingen i salen som ikke ler lengre

Bilde: YouTube/Randy Benson

Guttene har valg å gjøre noe helt annet som er utrolig morsomt, unikt og genialt! De er utkledd som små babyer i sparkedresser med smukker i munnen og ser nesten ut som små dukker.Når musikken først starter ja da er det bare å holde på hatten, for disse gutta er gode! Alt er så utrolig bra sammensatt og planlagt, denne forestillingen kommer du ikke til å glemme med det første.


Se videoen under og du vil skjønne hva jeg mener her, min favoritt del starter vel rett før du når 2 minutter, men se hele!DEL GJERNE VIDERE MED DINE VENNER!

Relaterte artikler