12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemEntertainment5 elever står på scenen og klare for show - publikum blir...

5 elever står på scenen og klare for show – publikum blir elleville da musikken starter

- Annonse -

Hvis du noen gang var fan av den originale «Jackson 5», kommer denne videoen til å røre hjertet ditt.
En video har dukket opp igjen av fem barn fra Baldwin Hills Elementary i USA som utfører en utrolig sjarmerende hyllest til Jacksons. Videoen har den gått viralt igjen og blitt sett over 35 millioner ganger på ulike sosiale medier-plattformer, inkludert YouTube, Facebook og Twitter.

Denne spesielle videoen viser fem barn som opptrer med «I Want You Back». De har på seg antrekk som ligner på kostymene de originale bandmedlemmene pleide å opptre i.

Youtube skjermdump
- Annonse -

Her kan du så original versjon av «Jackson5»:

Barna ved Baldwin Hills Elementary har blitt verdenskjente online-sensasjoner med millioner av fans takket være videoer av deres opptredener under skolens årlige Motown-revy, med utrolig koreografi, kostymer og selvfølgelig masse talent.
Hvert år inkluderer revyen barn i ulike aldre som ifører seg fantastiske kostymer og lærer seg bevegelsene som matcher noen av de største stjernene på Detroit soul-merket. Tredjeklasselærer Malinda Williams, hjernen bak ideen, ble inspirert til å organisere den årlige hendelsen av sin egen oppvekst i et hjem der Motown-sanger stadig ble spilt.

Da den store dagen endelig kom, ble gymsalen forvandlet til en scene som hyllet sjelen til Motown. Elevene, kledd i stilarter som ville minne om de fargerike 60- og 70-tallene, strålte av entusiasme.

- Annonse -

Den livlige atmosfæren var smittsom, og publikum kunne ikke unngå å bli trukket inn i energien og gleden som fylte rommet. Idet de første notene av «I Want you back» strømmet ut, smeltet tidens barrierer bort. Det var som om musikken selv hadde skapt en bro som knyttet de unge hjertene til fortiden.

Baldwin Hills Elementary Motown Revue ble en suksess, ikke bare som en forestilling, men som en opplevelse som ville vare langt utover det øyeblikket. Elever som tidligere bare hadde hørt om Motown, ble nå ambassadører for denne viktige delen av musikkhistorien. Den tidløse sjarmen til musikken hadde blitt deres egen, og deres forståelse for dens innflytelse på kulturen hadde vokst betydelig.


La deg rive med og se deres herlige fremføring her:

Del gjerne videre slik at flere av dine venner kan få med seg denne fantastiske fremføringen. 

LES OGSÅ: Richard Chamberlain «Father Ralph» forlot «Tornfuglene» og forsvant helt – slik ser han ut i dag!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -