Annonse

5 år gammel gutt får med seg en liten lapp fra mamma i matboksen – Moren blir skremt av lærerens grusomme svar!

Av

Francesca Easdon, fra Kingwood i Texas, begynte nylig å introdusere sønnen Kyler for sunnere mat, så hun la med en lapp i lunsjboksen hans der hun ba en av de ansatte fortelle ham at han er elsket.
«Vær så snill å fortell sønnen min at mammaen hans elsker han veldig mye, og at jeg tenker på han. Tusen takk!» sto det på lappen i matboksen.
Francesca har delt sin historie på Facebook. Der forteller hun at sønnen, Kyler, er veldig kresen, så hun vill introdusere ham for sunne alternativer i lunsjboksen, og hun ønsket å «få ham til å smile» til lunsj.

Men da sønnen kom hjem fra barnehagen lå det et svar til henne på lappen i matboksen:
«NEI! Sett han på en diett og forsvinn!»
Svaret hun fikk tilbake var skremmende, «i stedet for at skolen støtter han, er jeg absolutt i sjokk over hva som har skjedd! skriver Francesca.
En ansatt ved Rocking Horse Day Care i Kingwood, hvor hendelsen fant sted, innrømmet å ha skrevet på lappen.
På spørsmål fra CNN om den ansatte som skrev lappen ble sparket, svarte bestyreren at han ikke ville bekrefte om den ansatte faktisk ble sparket fordi han var bekymret for at han ville bli saksøkt.

«Det er avskyelig at jeg har satt min lit til at disse menneskene skal ta vare på barnet mitt! De har vist null anger for deres handlinger!»
Hun tok sønnen ut av barnehagen og de er på vei over i en ny barnehage.

Syns du det er bra at denne læreren mistet jobben sin? 
Det er virkelig tragisk at noen kan gjøre noe slikt! Del gjerne videre med dine venner!LES OGSÅ: Da eleven begynner å miste håret – Tar læreren et valg som endrer alt!

Relaterte artikler