Annonse

En 5 år gammel gutt døde av denne planten – Nå ønsker faren å advare alle om planten som kan ta livet at et barn på 1 minutt!

Av

Sønnen hans døde av denne planten.
Nå vil han spre budskapet om planten som kan ta livet av barn på ett minutt og voksne på bare 15 minutter

Fem år gamle Esteban var ute og lekte i hagen da han plutselig ble veldig dårlig. Moren hans la merke til at han slet med å puste og ringte etter en ambulanse.
Hun så også at fargen på huden hans endret seg. Esteban ble kjørt til sykehuset i all hast. Etter bare 30 minutter på sykehuset fikk foreldrene beskjed om at sønnen deres var død.

Det viste seg senere at 5-åringen hadde spist av et prikkblad. Dette er en giftig plante som opprinnelig kommer fra de tropiske regnskogene i Sør-Amerika. Selv om prikkblad er giftig er det en helt vanlig plante å ha i hjemmet sitt. Du har kanskje en i din egen stue, eller på kontoret?


Foreldrene til Esteban ønsker nå å gjøre andre familier obs på hvilke farlige planter de har inne og utenfor huset sitt.

Bilde:Kilde

”Sønnen min døde fordi tungen hans hovnet opp og kvalte ham. Hadde han ikke spist bladet fra den giftige planten, ville han fortsatt vært i live i dag.
Mange har denne planten på jobben eller i hjemmet sitt, uten å vite at den kan drepe et barn på ett minutt og en voksen på ett kvarter.
Og hvis du gnir deg i øynene etter å ha tatt på planten kan du bli blind!” 

LES OGSÅ: 4 åring døde 1 uke etter han hadde badet i bassenget! Foreldre vil advare andre!


Kanskje du har en plante du ikke visste var giftig? Historien om Esteban er helt forferdelig. Ingen ønsker å miste noen – spesielt ikke barna sine – på denne måten.
Løsningen er å skaffe seg kunnskap om hvilke planter man tar med inn i hjemmet sitt, og dele historien om 5 år gamle Esteban for å advare andre.

Her kan du se planten mange har hjemme! 

Husk å del videre med alle du kjenner, slik at alle kan lese dette! 

Kilde: Kilde
Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler