19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemDyr4-åringen blir helt knust når familiehunden dør! Hun sender brev til Gud...

4-åringen blir helt knust når familiehunden dør! Hun sender brev til Gud og 3 dager senere får hun svar!

- Annonse -

Fra øyeblikket Meredith ble født, hadde hun en bestevenn i hunden Abbey og etter hvert som hun vokste, ble Abbey så mye mer enn bare et kjæledyr – hun var Merediths beskytter, lekekamerat og beste venn.
Og dessverre, ettersom årene gikk, ble Abbey eldre inntil hun nylig gikk bort – med Meredith ved sin side.
For Meredith var tapet av Abbey knusende, selv om hun visste at hun skulle til et bedre sted, ifølge Western Journal.
Så det var da den lille jenta bestemte seg for at hun skulle skrive et brev til den eneste personen hun visste som elsket Abbey like mye som hun gjorde og det var Gud.
I det rørende brevet ba Meredith Gud om å våke over Abbey. Den 14 år gamle hunden hadde vært syk og hun sørget for å fortelle Gud at hun var glad Abbey var hennes hele livet. Hun ba Gud om å leke med henne i himmelen.

Our 14-year-old dog Abbey died last month. The day after she passed away my 4-year-old daughter Meredith was crying and…

Publisert av Suspended Coffees Torsdag 26. desember 2013

I det rørende brevet ba Meredith Gud om å våke over Abbey. Den 14 år gamle hunden hadde vært syk og hun sørget for å fortelle Gud at hun var glad Abbey var hennes hele livet. Hun ba Gud om å leke med henne i himmelen.
Hun sørget til og med for å fortelle Gud om Abbeys favorittaktiviteter og spill. Han inkluderte et bilde av Abbey slik at Gud kunne gjenkjenne hunden.

- Annonse -

«Kjære Gud,
Vil du være så snill å passe på hunden min? Hun døde i går og er med deg i himmelen. Jeg savner henne veldig. Jeg er glad for at du lot meg ha henne som hund selv om hun ble syk.
Jeg håper du vil leke med henne. Hun liker å svømme og leke med baller. Jeg sender et bilde av henne så når du ser henne vil du vite at hun er hunden min. Jeg savner henne virkelig.
Kjærlig hilsen Meredith»
I brevet la hun med bilde av Abbey som var adressert til Gud i himmelen, og hun satt på et frimerke og la brevet i postkassen.

Our 14-year-old dog Abbey died last month. The day after she passed away my 4-year-old daughter Meredith was crying and…

Publisert av Colleen Quinn Onsdag 7. april 2021

Dagene gikk og moren hennes antok at det ville være slutten med det brevet. Men så en ettermiddag kom en pakke pakket inn i gullpapir på verandaen deres med Merediths navn på.
«Kjære Meredith,
Abbey ankom trygt til himmelen. Det var en stor hjelp å ha bildet, og jeg kjente henne igjen med en gang.
Abbey er ikke syk lenger. Hennes ånd er her med meg akkurat som den forblir i hjertet ditt. Abbey elsket å være hunden din. Siden vi ikke trenger kroppene våre i himmelen, har jeg ingen lommer å oppbevare bildet ditt i, så jeg sender det tilbake til deg i denne lille boken slik at du kan beholde og ha noe å minnes Abbey ved.
Takk for det vakre brevet og takk moren din for at du hjalp deg med å skrive det og sende det til meg. For en fantastisk mor du har. Jeg valgte henne spesielt for deg. Jeg sender mine velsignelser hver dag og husk at jeg elsker deg veldig høyt. Jeg er forresten lett å finne. Jeg er der det er kjærlighet.»


Fantastisk handling av vennlighet fra engler kledd i uniformene til det amerikanske postkontoret. En av dem fikk denne lille jentas brev til Gud og tok seg tid til ikke bare å skrive et gjennomtenkt, inderlig svar for å lindre smerten ved å miste en kjær, men denne engelen kjøpte også en bok for å hjelpe Merediths hjerte å helbrede etter å ha mistet sitt elskede kjæledyr.
Dette er mer enn bare tro. Dette er tro, pakket inn i kjærlighet blandet med vennlighet!

- Annonse -

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Kreftsyke Eli Strand forteller hjerteskjærende ord om sykdommen: «Nå er jeg inne i en veldig….»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -