Annonse

3 irske menn står klare for å synge en kjent julesang – Hele salen jubler da de starter å synge!

Av

Julemusikken høres over alt nå, i butikkene, radioen, TV, ja over alt kan man høre de vakre julesangene som gir god førjulsstemning.
For å komme virkelig i julestemning er det verdt å få med seg gruppen Celtic Thunder, som synger fantastisk og lager forrykende sceneshow.

Bilde: Youtube

Celtic Thunder er en irsk sanggruppe med sceneshow, kjent for sitt eklektiske, teatralske stilshow. Gruppen er støttet av Celtic Thunder Band på konsert turene, og deres forestillinger er kjent for bruk av dramatiske effekter (ofte på grunn av symboler på oldtidens keltiske mytologi), visuelle effekter med fantastisk koreografert oppføring.
Nå reiser de rundt med sitt juleshow, og sangen som toppet forestillingen var deres fremføring av «Halleluja» av Leonard Cohen.
En video ble publisert av showet deres på sosiale medier og den har nå gått som ild i tørt gress på nettet.

Youtube

Publikum ble helt fengslet av de vakre harmoniene, og et vakkert akkompagnement og tekster som kom sammen i en perfekt blanding.
Scenen var dekorert, lysene og effektene var blendende, og alle var dresset opp. Hele pakken utgjorde denne fantastisk opplevelsen.


De unge mennene fra Irland er populære for sine kvalitetsstemmer og underholdning.
Celtic Thunder utfører en rekke sanger, inkludert originaler og populære hits av alle sjangere. Gruppen ble en stor hit på offentlig TV i USA, og de er for tiden på en nordamerikansk tur til slutten av 2018.
Se klippet og hør denne herlig fremføringen av «Hallelujah»:

Så utrolig vakkert og flott! Del videre denne flotte fremføringen med dine venner. Dene burde alle få med seg!

LES OGSÅ: Susan Boyle synger O Helga Natt som du aldri har hørt før! Dette er til å få gåsehud av!


Relaterte artikler