Annonse

3 blondiner: Kan du gjette hvem av disse 3 som er moren? – De fleste tar feil!

Av

Denne mammaen og døtrene hennes ser så like ut at det er veldig vanskelig å skille dem fra hverandre …
For noen jenter er det et komplett mareritt å vokse opp å være et speilbilde av mammaen din, men for disse jentene er det målet.

Mamma Natalie Wardell(48), Jazmine(23) og Tamika(21) og Montana(18), legger ut på bilder på sosiale medier fra fester de er på sammen, og ser nesten nøyaktig ut som hverandre, til et punkt der de ser ut som trillinger, ikke en mor med to døtre.
Moren er så lik døtrene sine – som er mer enn halvparten av hennes alder – og hun blir ofte tatt for å være en del av en søsterklanen.
Den ungdommelige mammaen er en stor fan av biler og drar ofte ut på bilfestivaler av et eller annet slag med datteren, Jazmyne.

«Folk spør om vi er søsken hele tiden. Noen tror til og med at Jazmyne er mamma fordi hun er høy og jeg er kort. Jeg tar det som et kompliment, forteller Natalie til Daily Mail.


De elsker å gå ut sammen og vise frem alle eventyrene sine på sosiale medier.
Natalie har også møtt på mye kritikk.

«Noen kommer og sier at jeg bare prøver å kopiere utseendet til døtrene mine. Men de fikk faktisk utseendet fra meg, jeg har hatt blondt hår siden jeg var 15. Det er i genene, forteller Natalie til Daily Mail.

Klarte du ut ifra det første bildet å se hvem som var moren. 
Del gjerne videre med dine venner. 


Forsidebilde: Instagram skjermdump

Relaterte artikler