12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemFamilie3-åringene lover å gifte seg med hverandre – Bare vent til...

3-åringene lover å gifte seg med hverandre – Bare vent til du ser dem 26 år senere

- Annonse -

Matt Grodsky og Laura Scheel, som nå begge er 29 år gamle, har en hjertevarm kjærlighetshistorie som begynte da de var bare tre år gamle. Det var i barnehagen i Phoenix i USA, at Matt Grodsky sto foran hele klassen og erklærte at han en dag skulle gifte seg med Laura Scheel. Den tilsynelatende enkle barnehagetilliten skulle senere bli virkelighet, og kjærlighetshistorien deres skulle utvikle seg over de kommende 26 årene.
Det var kjærlighet ved første blikk for Matt og Laura da de møttes i barnehagen. De delte en spesiell forbindelse som vokste raskt til et sterkt vennskap og en kjærlighet som skulle vare livet ut.

Bilde: Facebook

https://i.ytimg.com/vi/Wt-8TaiE8YQ/maxresdefault.jpg
De hadde lekedater og filmkvelder sammen, alltid med foreldrenes velsignelse, og skapte minner som skulle vare livet ut. Foreldrene deres kunne se den spesielle forbindelsen mellom de to unge sjelene og støttet deres vennskap.
Selv om Matt og Laura gikk hver sin vei i begynnelsen, hadde de ikke glemt løftet som Matt hadde gitt i barnehagen. De mistet kontakten da de gikk på to forskjellige barneskoler, men familier holdt kontakten ved å sende julekort til hverandre. Det var tilfeldigheter som førte de i sammen igjen.

Bilde: Facebook
- Annonse -

Da de begynte på videregående, ble Laura introdusert til Matts navn gjennom en venn som gikk på ungdomsskolen med ham. Vennen, som visste om deres barndomsforhold, bestemte seg for å gjenforene dem, og de begynte å sende tekstmeldinger til hverandre. To uker senere var de et par.

Til tross for utfordringene som kom med å gå på forskjellige skoler og være langt fra hverandre, klarte de å holde kjærligheten sin sterk. Matt Grodsky og Laura Scheel ble til slutt forlovet, og den 30. desember 2016, på stedet der de først møttes i førskolen, utvekslet de løfter og ble mann og kone.


Se video og hør deres fantastiske kjærlighetshistorie her:

- Annonse -

Del gjerne videre denne inspirerende historien med dine venner.

LES OGSÅ: 64 år gammel militærveteran bryter sammen i tårer- da han ser hva kollegaene har gjort

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -