Annonse

Den 3 år gamle jenta ser en mann tror er julenissen! Hans reaksjon er magisk!

Av

Julen er en helt magisk tid. Spesielt når man er barn! Gaver, juletre, tegnefilmer og julenissen er liksom ekstra spennende! Det kanskje aller mest spesielle med julen for barn er når julenissen kommer på besøk. Noen syntes kanskje at den tjukke, rødkledde og skjeggete mannen er litt skummel. Andre barn elsker ham fra første stund.
Det er ingen tvil om hva 3 år gamle Sophie Jo Riley fra West Virginia mener om julenissen. I denne videoen ser man at Sophie Jo tar kontakt med en eldre og fremmed mann på et kjøpesenter. Den fremmede mannen hadde nemlig hvitt, krøllete skjegg og en rød skjorte på seg – så det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den lille jenta ville prate med ham. Sophie trodde at mannen var julenissen!
”Julenissen?”sier den lille jenta til mannen. Måten mannen reagerer på, smelter hjerter verden over.
Mannen, som egentlig heter Roger Larck, spiller med og later som om han faktisk er julenissen!

Bilde: Robert Riley via Facebook

Sophie forteller mannen at hun skal legge ut kjeks og melk til ham på julaften. Mannen spør om han kan spise alle kjeksene, men da svarer den lille jenta strengt at han bare får ta én kjeks. Resten av dem skal nemlig reinsdyrene hans få!
Dette sjarmerende møtet mellom en fremmed mann og en liten jente full av juleglede, er til å dåne av! Det er så fint å se hvordan den fremmede mannen spiller med og later som om han er nissen. Sophie fikk en opplevelse for livet på grunn av denne hendelsen på kjøpesenteret. Hvor mange 3-åringer kan si at de faktisk har truffet selveste julenissen på shopping?

Se den hjertevarme videoen nedenfor:


Del videre denne rørende filmen med dine venner! 

SE OGSÅ: Hunden tar heisen opp til 3. etg. hver eneste dag – sjekk ut hvorfor!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler