Annonse

22 kattunger blir dumpet utenfor en dyrebutikk! Det var festet med et hjerteskjærende brev fra eieren, «les dette før du dømmer…»

Av

Hvis du finner en kattunge som vandrer alene eller et kull dumpet i en boks eller pose, bør du redde dem umiddelbart. I tilfeller som dette vil de trenge akutt omsorg, inkludert det å holde dem varme og mate dem.
Kattunger skal IKKE ha kumelk, det kan gi dem diare og de blir dehydrert, og det gir dem ikke alle næringsstoffene de trenger. I en kort periode kan det brukes geitemelk.

Pixabay

En søndag morgen skulle Kristi Idnurm, få oppleve å få et helt bur fullt av kattunger dumpet utenfor dyrebutikken hun driver i Georgetown, USA, ifølge The Dodo.
Det var tre tettskrevne A-4 ark fra eieren hvor hun fortalte om hvorfor hun måtte ta det vanskelige valget å forlate kattungene på denne måten.

Og når man leser brevet forstår man at denne eieren har satt fra seg kattungene med tungt hjerte og en god forklaring.
Kattungene hadde blitt tatt godt hånd om, og de var opplært til å bruke kattedo.


Pixabay

Dette er noe at det som sto i brevet:
«Jeg har reddet katter så lenge jeg kan huske, men i år har det blitt for mye, og det har brutt meg ned. I buret her finnes alle kattene jeg ikke lykkes med å finne et hjem til og jeg har ikke mer tid. Jeg kunne bare ikke forlate dem på gaten. Vær så snill og forstå, og les dette før du dømmer» skriver personen i brevet.

Det viste seg av eieren hadde vært utsatt for husbrann, og nesten hele huset var ødelagt, og hun fikk ikke dekket det av forsikringsselskapet, så hun ble tvunget til å flytte.
Som om ikke det var nok, ble sønnen utsatt for en bilulykke ett år senere, og han trengte hjelp 24 timer i døgnet i 4 måneder.


Noen måneder etter fikk tanten hennes kreft og døde og hun måtte ordne med begravelse for de pengene hun hadde.
«Jeg kommer til å bli kastet ut, og jeg har funnet et hjem til de kattene jeg vet det ville vært vanskelig å adoptere bort. Vær så snill, vær oppmerksom på at mange av disse kattene har vært i livet mitt i 4 år. Tross av at mange av kattungene ikke er et år gamle, har jeg sendt med litt informasjon om alle. De er mitt liv og min verden og jeg ønsker at jeg kunne ta vare på alle. Jeg har mistet alt!»

Pixabay

Eieren hadde også sendt med 300 kr til kattemat.
Kristi var helt overveldet av over å ha fått så mange kattunger som trengte et hjem, men med iherdig av ansatte, sosiale medier og bekjente fikk hun etter hvert løst problemet. Noen av kattungene ble plassert på andre sentre for hjemløse katter, og noen ble plassert midlertidig hos kollegaer mens de ventet på adopsjon.

«Det var en gruppeinnstas for å sikre at de var trygge» sa Kristi Indrum til The Dodo

Det var inderlig godt denne historien endte bra! Nå håper vi også at den personen som etterlatte seg disse kattene, får vite at kattene nå har det bra! Dyr fortjener virkelig bare kjærlighet og omsorg! 

Ingen dyr fortjener en slik behandling! Del gjerne videre om du også ønsker dyr skal vokse og leve i trygge rammer! 

LES OGSÅ: Mannen ser noe mørkt som ligger langs veikanten – Plutselig må han stoppe da det rører på seg!

Relaterte artikler