Annonse

To nervøse søstre entrer scenen – Bare vent til lillesøsteren starter å synge!

Av

Viktoria og Anastasia Petryk er en søster duo fra Ukraina.
I 2009, bare 7 år gammel, dukket Anastasiya Petryk opp i den andre sesongen av Ukrainas Got Talent med sin eldre søster Viktoria «Vika» Petryk, som representerte Ukraina i Junior Eurovision Song Contest 2008, og endte på andreplass.
Selv om Anastasiya bare støttet sin søster bak scenen, ba dommerne henne om å synge en sang med søsteren Victoria. Etter å ha sunget «I Love Rock ‘n’ Roll», ble de invitert til å delta i showet sammen for å komme til semifinalen.

Bilde: Youtube skjermdump

I 2012 vant Anastasiya Junior Eurovision Song Contest 2012, med sangen » Nebo «.
Hun satte nye rekorder for den største vinnermarginen i Junior Eurovision med 138 poeng (35 poeng foran 2.plassen) og den største prosentandelen av 12-poengscore. Hun fikk 12 poeng av 8 av 12 av stemmeberettigede land.

Foreldrene til søstrene er en helt vanlig familie uten store inntekter, men de ønsker å bevise at vanlige mennesker med talent som elsker det de gjør, kan oppnå hva som helst i livet ved å jobbe hardt. De har mange beundrere og fans som elsker jentene og kreativiteten deres.

Bilde: Kilde

Søstrene har deltatt på forskjellige veldedige og offentlige konserter over hele Ukraina, Russland, Armenia, Italia og Litauen.
I klippet under kan du høre jentene fremføre låta «Without You» av Mairah Carey.
Se søstrene synge her: 

For noen fantastiske stemmer, dette er noe hele verden fortjener å se! 
Disse jentene kan virkelig synge, trykk på dele knappen og la dine venner for høre disse søstrene!

LES OGSÅ: Gutten ble født uten armer og ben og forlatt av sin mor – Men se på han i dag når han inspirerer han millioner av mennesker!Forsidebilde: Youtube skjermdump

Relaterte artikler