Annonse

2-åringen går opp for å spille trommer – Sekunder senere så jubler alle dommerne!

Av

2 år gammel Hugo spiller trommer som en proff! Han får stående applaus av dommere og publikum!
BABY Hugo er nå ikke bare kjent for å være «Spanias Got Talents» yngste deltaker – han har blitt den minste vinneren noensinne.

Til og med paven ønsker å møte ham.
Dommerne ble helt lamslått i september da han dukket opp på showet, da var han to år gammel – han er nå tre år med en unik musikalsk dyktighet.
Som forberedelse til lille Hugos opptreden og opplevelse av å gå på en scene foran et live publikum, ba programlederen Santi Millán, alle om ikke å klappe eller heie når han dukket opp i tilfelle han skulle bli skremt.

Youtube skjermdump

Faren hans, Manuel Jesús, var også bekymret i tilfelle sønnen skulle «bli helt sjenert» og ikke ville opptre.
Men selv om dommerne forventet seg en hjertevarm forestilling, forestilte de seg ikke at de skulle være vitne til et feilfritt trommespill.


Youtube skjermdump

Musikken fra Semanta Santa (Holy Week), en tradisjonell marsj, starter opp og Hugo henger seg med marsjen i perfekt takt.
Alle de fem dommerne – til og med ‘bad guy’ Risto Mejide, som er notorisk vanskelig å imponere – ga Hugo et ubetinget ‘ja’ til å gå videre i showet.
Mellom den gang og nå har den lille fyren feiret sin tredje bursdag, men er fremdeles den yngste som noen gang har vunnet Got Talent- konkurransen i alle land i verden der den vises.

Se og hør den fantastiske perfekte trommingen til Hugo her:

Del gjerne videre demme fantastiske fremføringen med dine venner!
Talentet hans burde virkelig sees av alle!


LES OGSÅ: Sønnen på 17 måneder går på scenen midt under pappaens konsert – Bare få sekunder senere, jubler hele salen!

Relaterte artikler