Annonse

2 år gammel jente forsvinner sporløst i skogen – Plutselig kommer en hund med beskjed moren!

Av

I Juni 2018 ble Charlee Campbell og hennes pitbull Penny meldt savnet i et tett skogsområde nær besteforeldrenes hus, omtrent 30 mil utenfor Louisville, Kentucky.
I nesten to dager jobbet Charleens familie sammen med det lokale lensmannskontoret for å lokalisere henne, det var mer enn 100 frivillige som deltok i søket.

Bilde: Youtube/LetMeKnow

Scotty McGaha ved Bullitt County Sheriff’s Office fortalte INSIDER at de samarbeidet med FBI og at de intervjuet flere familiemedlemmer under søket.
Etter at hun hadde vært savnet i 32 timer så plutselig mormoren til Charlee, at hunden Penny var på vei mot huset.
Omtrent på samme tid ble Charlee oppdaget utenfor et hjem mindre enn en kilometer unna mormorens hjem. Hun ble funnet på en veranda og huseierne forsto hvem det var og kontaktet myndighetene.
Hun var dehydrert og hadde små sår og rifter etter greiner og kvister og insektbitt, men var ellers uskadd.

Bilde: Youtube/LetMeKnow

Charlees mormor tror at hunden har vært sammen med henne hele tiden og passet på henne.
«Jeg kan ikke tro at hun overlevde det. Det er coyoter i disse åsene. Det er kobberhoder og klapperslanger og flått, alle elementene. Og på en eller annen måte kom hun ut i ganske god form» sa Sheriff Donni Tinnell til Fox19.


Bilde: Youtube/LetMeKnow

Nå hylles Penny som en helt for sin innsats med å ta vare Charlee, for omgivelsene i området kan være farefulle.
Her kan du se den rørende historien om Penny:

La oss dele videre denne historien for å vise hvor fantastiske dyr kan være, og ikke minst for å hylle den flotte og flinke hunden.

LES OGSÅ: Hunden ligger helt stille på gulvet og ingen forstår hvorfor –  De blir helt rørt til tårer når de hører hvorfor!

Relaterte artikler