Annonse

17 år gammel jente krasjer i skolebuss og dør – Politiet finner noe i hånda hennes knuser hjertet!

Av

Når man kjører vil er det viktig og ha full fokus på veien, det kan for skje ting i trafikken som gjør at man må reagere kjapt. Det og bruke telefon samtidig som man kjører er ikke lurt, men det er så fort gjort å bare se litt på den allikevel.

Det som skjedde 17 år gamle Katelyn Ray vil garantert sette et lite spor i oss alle. Du vil nok aldri røre mobilen igjen når du kjører bil.

Dette skjedde den 5 september 2018, da skulle hun kjøre for å hente sin søster som hadde vært på jobben.
Politiet i Mississippi fikk en telefon om at det hadde vært en ulykke. Da hun kjørte på motorveien kom det en skolebuss foran henne, og denne hadde hun ikke sett. Hun hadde kjørt full fart rett inn i bussen, det var ingen bremsespor på åsstedet. Bilen hadde stor fart rett inn i bussen.

Det var totalt 12 skolebarn som satt på bussen da ulykken skjedde. Ingen av disse ble skadet, og fikk seg raskt en ny buss som fraktet dem videre. Men stakkars Katelyn måtte bøte med livet denne dagen.

Den ene politimannen som var på ulykkesstedet, la ut et bilde for å advare andre om viktigheten av å ikke bruke mobilen når man kjører.


De brukte lang tid for å få kroppen hennes ut av bilen, men da de klarte å få henne ut av bilen hadde hun fortsatt mobilen i hånd. Politiet er ganske skikre på at hun satt å så på tlf når bussen la seg ut foran henne. Hun døde umiddelbart i samentreffet.

Dette er hva politiet delte etter hendelsen, dette er en sterk advarsel! 
«Vær oppmerksom! – Føreren av bilen var 17 år gammel. Ingen bremsespor, fordi hun aldri rakk å bremse. Hun hadde fremdeles mobilen i hånda når de tok henne ut av bilen.”

Dette skjedde bare 2 måneder etter hun hadde fått førerkort.

Vi sender hennes familie og pårørende mange varme tanker i den tunge tiden. 
Det er så ufattelig trist når slike ting skjer, som enkelt kunne vært unngått. Man la oss bruke hennes liv til å redde flere, ved å dele denne artikkelen videre med alle dine venner!

IKKE SE PÅ MOBILEN NÅR DU KJØRER BIL – heller stopp til siden om du absolutt må se på den.


LES OGSÅ: 16- åring dreper en ung jente i trafikken : Politiet finner en lapp i hånden hennes som rører oss til tårer!

Relaterte artikler