Annonse

16 åringen døde plutselig mens hun var på ferie! Det hun døde av får man kjøpt over alt!

Av

Med tiden har det kommet trender som endrer hvordan vi mennesker oppfører oss, i dette tilfellet er det snakk om en drikk som fler og fler mennesker drikker.
Mange er glade i kaffe når det kommer til koffein, kaffe er nok det mest naturlige valget til oppkvikker. Men de yngre yngre i dag drikker mer og mer sukkerholdige energidrikker.
Det finnes utallige versjoner av disse energidrikkene over alt. Du kan kjøpe de i de fleste butikker landet over, til og med på en liten kiosk selger de disse drikkene.

De er utrolig summer som omsettes i denne bransjen, naturlig nok også fordi det har blitt veldig populært. Noen blander også dette med alkohol, da de bruker det som blandevann.
Denne tragiske historien handler om Lanna Haman, ei 16 år gammel jente fra Arizona. Hun var veldig glad i Redbull, og drakk dette daglig, selv om hun visste at dette ikke var bra for kroppen.

Det er dessverre mange unge i dag som drikker altfor mye av disse energi drikkene.


Facebook

Lanna hadde vært på en ferie i Mexico, og kom tilbake fra ferie i juni 2014. En dag dro hun på stranden med vennene sine, hun hadde drukket redbull hele dagen mens de var på stranden. Hun hadde ikke drukket noe vann, og det som skjedde var at hun plutselig fikk et overraskene hjerteinfarkt. Det endte med at hun døde av dette hjerteinfarktet. Det å få hjerteproblemer i så ung alder, skal nesten ikke være mulig.
Mange sier de tror grunnen til at hun døde, er det store inntaket av energi drikken. Hennes dødelige hjerteinfarkt har mest sannsynligvis kommet av stort koffein inntak, kombinert med dehydrering av kroppen.


Kardiolog Jack Wolfson sa i etterkant at til den lokal nyhetsstasjonen i Arizona – LSAZ FOX 10: «Det er mendisinsk bevis at disse drikkene skader kroppen vår, de kan påvirke  blodtrykket og endringer i hjerterytmen.»
De siste årene har det vært en betydelig økning av energidrikk relaterte sykehusbesøk, det kan ikke sammenlignes slik det var for 10 år siden. Nå er det så mange produkter på markedet som tilbyr høyt koffein innhold at mengden med slik drikke som konsumeres virkelig ikke kan styres.
Folk som kommer på syhehuset eller legebesøk klager ofte på at de føler seg uvel og syke. Det viser seg at i mange av disse tilfellene er pasientene veldig dehydrert samt at de har unormale hjerterytmer.

Tilfellene verden over skjer oftest med ungdom, men det hender at dette også skjer med voksne.


Det fleste vet at det ikke er bra for kroppen vår og drikke energidrikker, men allikevel er det en «liten» avhengighet som oppstår. Mange syns også at det smaker veldig godt, derfor velger de å starte dagen med en energi drikk.
Noen velger og konsumere det hele dagen lang, ofte flere enheter pr. dag.

Lanna var ei sunn og frisk jente, som aldri hadde hatt noen som helst form for hjertesykdom. Hun var veldig aktiv, og hadde alltid mange baller i luften.
Hennes historie er et ekstremt eksempel på at overdreven konsum av slike energidrikker, der man også glemmer å drikke vann – kan være ekstremt farlig.

Vi håper dette kan være en øye åpner for de fleste som drikker dette i overdrevent volum.

Vennligst del dette budskapet videre med dine venner på facebook!
Kanskje noen du kjenner, trenger å lese dette akkurat nå!

Kilde: sfglobe


Se nyhetsinnslaget her:

Relaterte artikler