15 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemMusikk14-år gamle Emma fra Bergen debuterer i musikkverdenen med selvskrevne "Rollercoaster"

14-år gamle Emma fra Bergen debuterer i musikkverdenen med selvskrevne «Rollercoaster»

- Annonse -

Emma Teigland, en 14 år gammel jente fra Osterøy er klar til å forbløffe musikkverdenen med sin debutlåt «Rollercoaster«. Emma har stor lidenskap for musikk og delte opprinnelig sangteksten til sin stefar, Marius Andresen.

Hun hadde skrevet en sang som reflekterte hennes egne erfaringer og de turbulente følelsene som følger med å være en tenåring. Resultatet ble en sangtekst som reflekterte livets oppturer og nedturer, men også om at ting til slutt vil ordne seg. Selv om Emma er ung, viser teksten hennes en bemerkelsesverdig modenhet og forståelse for livets kompleksiteter. Stefar ble umiddelbart rørt av Emmas tekst og hjalp henne med å oversette teksten til engelsk.

- Annonse -

Marius har i mange år drevet med musikk selv, under artistnavnet Van Dresen. Han ble først signert på Tiësto sitt gamle plateselskap tilbake i 2008, og har siden den gang gitt ut flere låter som har fått stor internasjonal støtte. Gjennom hans sitt nettverk i musikkbransjen, ble Emma sine ord gitt liv med innspilling av en vokalist fra Canada. På grunn av Emma’s unge alder, bestemte de seg for å gi ut låten under et pseudonym. Inspirert av naturskjønne Kossdalssvingene (Kossdalen) på Osterøy, valgte de navnet Kossdal.

«Til tross for sin unge alder, er Emma veldig flink til å uttrykke seg gjennom tekster. Hun er derimot ikke alltid like flink til å snakke om følelsene sine, så jeg syns det er bra at hun finner roen og gleden med å skrive» – Forteller stefar Marius. Han uttrykte også stolt at hun er veldig flink til å synge, og at de planlegger å spille inn en versjon av sangen med Emma’s egen stemme senere på året.

Lytt til «Rollercoaster» her:

- Annonse -

Bli med på denne spennende reisen og følg med på hva Emma, eller «Kossdal», kommer til å gjøre videre. Denne unge jenta har allerede bevist at hun har det som trengs for å gjøre et varig inntrykk med musikken. Hvem vet hva fremtiden vil bringe for denne unge talentfulle låtskriveren fra Osterøy.

Emma og Marius har også fått laget en lyrics video, som du kan se på YouTube her:

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne utrolige historien og låta.

Kilder: kossdal.no, instagram.com/kossdal

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -