Annonse

13 åringen ble omtalt som «Englands yngste pappa»: Se hvordan det gikk med han, 10 år senere!

Av

For noen år siden eksploderte historien om Alfie Patten og Chantelle Steadman i britiske medier.
Årsaken til dette var fordi de hadde kalt Alfie den yngste faren i England da han bare var 13 år.
Det var en intens media undersøkelse i England på grunn av historien som ga massive overskrifter og spekulasjoner.

Bilde: Facebook skjermbilde

Media angrep begge barnas foreldre for at de var udugelige som ikke hadde lært barna sine det de trengte.
Alfie var tydeligvis ikke i stand til å være far til et barn da han fremdeles var et barn selv, men han var overbevist om at han var faren og han ville ta seg av babyen Maisie, så godt han kunne. Maisie kom til verden da han var 13 år i 2009.

Etter at historien ble omtalt i media etter at babyen ble født var det to gutter som sto fram i media og hevdet at de var fedrene til barna og ikke Alfie.


Bilde: Youtube

En DNA-test ble utført og det viste seg at Alfie ikke var pappaen til babyen. Den generelle enigheten fra det offentlige var at dette bare var en svindel for å melke historien så langt familiene kunne for å tjene penger.
Alfie sa at hele hendelsen hadde ødelagt livet hans, for uansett hvor han gikk, ble han gjenkjent som han som ikke var far til babyen.

Bilde: Facebook skjermbilde

Nå har Alfie blitt 23 år og det har skjedd en god del i livet hans etter dette. Han bor fortsatt hjemme hos mamma, har ingen jobb, alkoholproblemer og ingen jobb. Han har ofte vært i klammeri med politiet, og han er dømt for flere brudd, og nå nylig var han i retten etter at han vandalisert og ødelagt biler og gjerde.

«Han var full, forbannet og generelt aggressiv. Han løp opp og ned gaten og skrek til flere biler, sier aktor, Hannar Hurley, til The Mirror.


Nå ønsker han å endre sin livsstil ifølge hans forsvarer, Ms. Fatania
«Han vil forberede seg på å bli normal og søke fred snarere enn å fortsette med den destruktive, kaotiske oppførselen som er svært farlig for hans helse»

Her er noe av media omtalen fra 2009:

Livet blir ikke alltid som planlagt, og vi håper alt snart løser seg for deg.
Vi ønsker Alfie lykke til videre!LES OGSÅ: Gutten finner en lommebok som han leverer tilbake – Rett etter får han et hjerteskjærende brev som endrer alt!

Relaterte artikler