Annonse

12 hemmeligheter alle kvinner har – Men forteller det ALDRI til kjæresten sin!

Av

Kvinnen du sover med og blikket i øynene forteller deg at hun elsker deg. Og du tror på henne. Og det er måten hun ser på deg, måten hun holder deg på, og hun vet alltid hva du vil før du gjør det selv.

Det er noen få ting i livet du bare vet, hvor mye du elsker denne kvinnen er en av dem. Men det er mange ting du ikke vet.

En kvinne kan gi deg sin kropp og sitt hjerte, men det er deler som hun aldri vil fortelle. Stykker vevd inn i selve fiberen av hennes vesen. Mysterier bare antydet i et forbipasserende sløvt smil, en uutslettelig latter.


En kvinnes dypeste hemmeligheter vil aldri inkludere deg, men nå er du i ferd med å prøve å finne denne skjulte kunnskapen.

Bilde: Kilde

 

Her er noen av hemmelighetene som alle kanskje kan lære noe av:

 1. Hun liker at du blir litt sjalu, men ikke så mye at det blir plagsomt og slitsomt.
 2. Hun vil høre litt «dirty talk», tørre og si noe litt vågalt og snuskete av og til.
 3. Selv om hun i begynnelsen insisterer på å dele regningen så syns hun du er helt rar som går med på det.
 4. Selv om hun aldri vil innrømme det så har hun fantasert om å ligge med den kjekkeste kameraten du har.

 

 1. Hun har googlet alt om deg, og også sjekket opp alt de eksene hun kan finne.
 2. Hun har oppdaget din porno surfing på nettet, men ikke sagt noe.
 3. Om du er borte over natten tar hun kanskje noen av klærne dine for å sove i.
 4. Hun fantaserte om å ligge med deg før det skjedde. Gutter og jenter er ganske like.
 5. Sier hun at dere skal treffes om en halv time, kan du helt sikkert regne med at det tar 45 minutter. Sier hun 1 time blir det for 1 ½ time, 2 timer blir til 3 osv. Regn med venting!
 6. Om du ser henne med bestemor truser og ubarberte ben, er det et sikkert tegn på at hun er komfortabel og trygg med deg.
 7. Sier hun at forholdet er over så har det helt sikkert blitt diskutert mange uker i forveien.
 8. Du blir hele tiden testet, i hvert fall i begynnelsen av forholdet. De valgene du gjør, hvordan du behandler henne og hva du sier, alt blir analysert i minste detalj.

Kvinnen trenger ikke alltid diamanter og roser…. men de elsker det når du gir gaver. Og de elsker når du viser at du tenker på henne og setter pris på henne. Det er tanken som teller, ikke bare bankkontoen.


Bilde: Kilde

Å bare gi henne en blomst som du fant i veikanten, er noe av det søteste som finnes, eller kanskje et lite kort med noen søte og hyggelige ord. Det å føle seg verdsatt er en fantastisk følelse for både kvinner og menn.

Del gjerne denne artikkelen med noen som trenger noen gode råd når det gjelder kvinners hemmeligheter.LES OGSÅ: Paret måtte rett til legevakten etter sex akten –  Legen ble sjokkert da han så på røntgenbildet!

 

 

 

Relaterte artikler