Annonse

11-åringen´s vokal imponerer Idina Menzel så mye at hun ber han synge en gang til!

Av

11 år gammel Luke er en gutt litt utenom det vanlige. Luke er stor fan av Disneys «Frost» filmer og da han var på en konsert gikk hans store drøm i oppfyllelse. Han ble bedt om å komme opp på scenen, og Idina Menzel ber han han synger «Let It Go». Han forventet aldri at han skulle synge sammen med den berømte Broadway-sangeren, men hans drømmer skulle gå i oppfyllelse den dagen!

Da Idina Menzel sang den anerkjente sangen fra Frost soundtrack, hørte hun en stor gruppe barn som sang sammen med henne. Hun ba barna komme nærmere scenen, før hun fortsatte å synge. Hun merket umiddelbart Luke fordi han var den eneste gutten i blandt barn.

Idina ga ham mikrofonen og ba ham synge. «Han er god», hører du noen fra publikum rope. Luke stjal showet fullstendig! Den berømte sangeren ble sjokkert over hvor lidenskapelig opptatt Luke var av sangen, siden de fleste guttene som kom på frost konsertene, sa at de ikke likte sangen.


Idina ble så imponert av Luke’s vokal, at hun spurte ham om å synge en gang til. Nå hadde nervøsiteten forlatt kroppen hans, og Luke avsluttet sangen feilfritt.

Luke var ikke redd for å gripe muligheten til å vise frem sin stemme. Når han ble spurt, sa han at musikk er en stor del av livet hans og at han drømte om å bli en sangstjerne når han ble stor.

Relaterte artikler