Annonse

11 åringen knekker sammen da han får høre at moren døde av corona – 48 timer senere får han en beskjed som endrer alt!

Av

Helgen før påske ble Andrea fra München i Tyskland, oppringt fra et sykehus med beskjed om at søsteren var innlagt på sykehuset på grunn av Coronaviruset.
Søsteren jobber på et aldershjem og hun er enslig forsørger til en 11 år gammel.
Andrea ble helt knust over denne samtalen fra sykehuset, det eneste hun kunne tenke på der og da var hennes 11 år gamle nevø som også var farløs.

Søsteren hadde pusteproblemer, men de roet henne ned og fortalte at dette kom til å gå bra med søsteren.
«Omtrent to og en halv, tre timer senere fikk jeg en ny samtale fra klinikken, om at hun var død og at jeg måtte hente søsterens ting. Jeg ble helt sjokkert, jeg forlot jobben min med en gang, jeg jobber også på en klinikk, så dro jeg til familien min og brakte først nyheten til dem. Jeg måtte først fortelle min 11 år gamle nevø at moren hans hadde dødd!», sa hun til radiostasjonen Bayern 3

Bilde: Pexels ( bildet er kun en illustrasjon)

To dager senere reiste Andrea til sykehuset for å hente søsterens eiendeler.
«Jeg kikket i vesken og jeg så bildet av nevøen min. Jeg så at dette var søsterens ting. Der var lommeboken hennes, nøklene til leiligheten hennes, ja alt varder. Så jeg tok søsterens personlige eiendeler med meg, så dro jeg i butikken og så ringte telefonen min igjen – på parkeringsplassen på supermarkedet.


Det var klinikken igjen og samtalen startet med ordene: Vær så snill ikke bli opprørt nå. Det er best å sette seg. Søsteren hennes døde ikke i det hele tatt, hun hadde det bra så langt.» sa Andrea.
Andrea ble utrolig lettet over at søsteren levde allikevel, men hun kunne ikke forstå hvordan sykehuset kunne ta så feil.
Saken fikk mye omtale i tyske og internasjonale medier.

Radiostasjonen Bayern 3 kontaktet sykehuset for en uttalelse, og de fikk følgende svar:
«Vi beklager dypt denne tragiske forvekslingen. Vår overlege er i kontakt med slektningene. Det er en menneskelig feil som ble begått i den administrative prosessen».

LES OGSÅ: Den 16 måneder gamle gutten hører plutselig sin favorittsang – Bare vent til han begynner å danse!


 

Forsidebilde: Pexels ( bildet er kun en illustrasjon)
Kilde: the sun

Relaterte artikler