4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemHistorier10-åringer trosser snø og kulde for å hjelpe sykehuspersonalet!

10-åringer trosser snø og kulde for å hjelpe sykehuspersonalet!

- Annonse -

To små gutter fra Connecticut, USA, Abbey Meeker og Christian Stone, viste virkelig bevis på menneskelig godhet da de trosset en snøstorm for å grave ut bilene til medisinsk personell under koronapandemien.

De to brukte timer på å måke og feie snøen av dusinvis av kjøretøy, og tok pauser bare for å varme seg opp i bilen før de gikk tilbake til oppgaven.
«De ønsker å komme seg hjem fra jobb, så vi tenkte at vi skulle gjøre det litt lettere for dem ved å grave ut bilene for dem», Christian Stone.

- Annonse -

Christians mor, Elizabeth Stone, sa at sønnen hennes kom på ideen om å hjelpe sykehusarbeiderne etter å ha hørt om deres utrettelige innsats under pandemien. Hun var stolt over sønnens vennlighet og medfølelse for andre.
«Han sa at han ønsket å gjøre noe for å hjelpe sykehusarbeiderne fordi de har jobbet så hardt under pandemien. Han har alltid vært en godhjertet gutt, og han ønsket virkelig å gjøre en forskjell», sa Elizabeth Stone ifølge CNN.

“JUST CALL THEM SNOW ANGELS,” and what a blessing it is to give freely without expecting anything in return. Good…

Publisert av One Man’s View Mandag 8. februar 2021

Sykehuspersonalet var takknemlige for hjelpen, spesielt siden mange av dem jobbet lange timer og taklet vanskelige forhold under uværet, så dette var et lyspunkt i en ellers utfordrende hverdag.
«Vi ble så rørt av deres vennlighet og vilje til å hjelpe Laura Jenkins. «Det betydde virkelig mye for oss å se disse to unge menneskene gjøre noe så gjennomtenkt og snill», sa sykepleier Laura Jenkins.


I en tid hvor verden ofte kan virke splittet og utfordrende, minner historier som dette oss om kraften i vennlighet og viktigheten av fellesskap. Christian og Abbeys handlinger viser at selv små gester kan gjøre en stor forskjell og bringe glede og håp til andre.

- Annonse -

Del gjerne videre med dine venner, slik at disse personene blir hyllet.

LES OGSÅ: Til sammen veier søstrene et halvt tonn – men se deres forandring 3 år etter!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -