15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilie10-åringen utfordrer sin bestefar på dansegulvet - bare vent til musikken starter!

10-åringen utfordrer sin bestefar på dansegulvet – bare vent til musikken starter!

- Annonse -

Da 10 år gamle Maeve Jones fra Massachusetts i USA, forberedte seg på årets dansekonsert, bestemte hun seg for å be om hjelp fra en veteran danser, hennes 72 år gamle bestefar, Bill Jones.
Som med alle kjærlige besteforeldre var Bill mer enn villig – og som det viser seg, veldig dyktig til å hjelpe barnebarnet.

Youtube

Det hele startet noen måneder før festen, da Maeve vennlig spurte sin kjære bestefar om han kunne tenke seg å bli med henne på dansetimer. Tanken var å gå to og to for å kunne danse som en duo, ifølge Youtube-brukeren Jamie J, som også er mor til lille Maeve. Selvfølgelig stilte bestefar opp på den ideen!
Etter bare seks timer (vent til du ser videoen, og du vil lure på hvordan det var mulig!), med hjelp fra koreograf Elyse Williamson fra The Top Dance center, var Bill og Maeve klare.

Youtube
- Annonse -

«Jeg var veldig stolt over å gjøre det, og jeg ble overrasket over responsen.», sa Bill
Bills bestemor var en profesjonell danser, og han husker at han danset med sin far også. Så dansetalentet går i familien. Og nå som han har smakt på det igjen, håper Bill at han har flere muligheter til å danse med Maeve.

Selv om videoen er mindre enn tre minutter lang, er vi sikre på at minnet om denne helt spesielle hendelsen vil bli hos Maeve livet ut.
Og i disse få minuttene minner det oss på om hvor spesielt og viktig det er å ha god kontakt mellom besteforeldre og barnebarn, og hvordan vi bør pleie det mens vi kan.

Se video av deres fantastiske danseopptreden her:

- Annonse -

Del gjerne videre denne fantastiske dansen med dine venner.

LES OGSÅ: En ung gutt byr opp 90-åringen til dans – publikum blir elleville av hennes bevegelser!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -