Annonse

10 år gammel gutt fikk et rart merke på beinet etter en fotballkamp – han dør på sykehuset bare dager senere!

Av

Keith Pierce fra Montana, USA hadde nettopp feiret sin tiende bursdag. Men bare en måned senere måtte foreldrene ta det siste farvel med sønnen sin.
Keith var en glad og aktiv 10 år gutt. Han elsket å spille fotball med brødrene sine, og han viste seg å være et lovende talent på fotballbanen.

Bilde: Facebook kilde

Etter en fotballkamp merket han at han hadde fått et stikk på leggen, og etter hvert begynte den å hovne opp, foreldrene tok ham rett med til legevakta.
Han ble undersøkt og de tok flere tester av han, blant annet for kreft, men legene var usikre på hva som var årsaken til merket. Moren insisterte på at det måtte være en annen grunn til merket og hevelsen.
Han ble sendt hjem igjen, mens det ble foretatt flere tester, og da spesielt med tanke på kreft. Men Keith ble bare dårligere og smertene økte. Foreldrene tok han med seg på sykehuset hvor han ble akuttoperert, men han våknet aldri igjen


Etter rettsmedisinsk undersøkelse, ble dødsårsaken alvorlig sepsis etter edderkoppbitt, ifølge NBC Montana.
Sepsis (blodforgiftning er en alvorlig tilstand hvor en infeksjon har medført til en alvorlig betennelsestilstand i flere organer i kroppen, ifølge NHI.

Se video her for å kunne skille forskjellige insektbitt:

Hvil i fred, håper flere leser denne artikkelen så flest mulig blir bevisst på den skjulte faren.

LES OGSÅ: Faren til bruden stopper plutselig bryllupet –  Han løper umiddelbart mot stefaren!


Relaterte artikler