-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorier10 år gamle autistiske Calum skal Michael Jackson - alle blir blåst...

10 år gamle autistiske Calum skal Michael Jackson – alle blir blåst av banen da han begynner å synge

- Annonse -

Calum Courtney, en ung sanger med høytfungerende autisme, rørte hjertene til både dommere og publikum da han nådde finalen i den 12. sesongen av «Britain’s Got Talent». Bare 10 år gammel på auditionstidspunktet, overrasket han alle med sitt musikalske talent og en utrolig framføring som fikk alle til å måpe.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Calum Courtney (@thecalumcourtney)

- Annonse -

Det som gjorde Calums opptreden enda mer bemerkelsesverdig, var valget av sang. Han fremførte «Who’s Loving You,» en klassiker opprinnelig av The Jackson 5. Dette var en uventet vri med tanke på hans tidligere introduksjon som en popmusikkentusiast.
Etter den uforglemmelige opptredenen var dommer David Walliams rask med å gi sin ros og uttrykte: «Du gjorde det helt strålende i dag.» Amanda Holden sluttet seg til rosen og sa: «Det var en av de største reaksjonene jeg tror vi har fått fra noen i år.»

Bilde: Youtube skjermdump

I semifinalen fortsatte Calum å imponere med sin tolkning av Stevie Wonders «Isn’t She Lovely.» Han ble akkompagnert av et kor som forsterket den følelsesladde framføringen.
Simon Cowell kommenterte humoristisk at han aldri hadde forventet at noen ville synge en «Stevie Wonder-sang for moren sin.» Alesha la til at Calum hadde håndtert nervene sine på en imponerende måte. Han gikk videre til finalen etter å ha kommet på andreplass i den offentlige avstemningen, da dommernes stemmer var uavgjort.

Bilde: Youtube skjermdump

I finalen leverte Calum en energisk framføring av «Good Feeling» av Flo Rida, omringet av blendende blå lys. Dommer Alesha Dixon bemerket at en ting hun var sikker på, var at han hadde «sjel!»
Og hun la til at talentnivået hans i finalen gikk «gjennom taket!» Til slutt endte han på en imponerende niendeplass i den samlede finalen, noe som er en prestasjon som vil bli husket av fansen hans og seerne som fulgte hans utrolige reise gjennom «Britain’s Got Talent.»


- Annonse -

Se video her:

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne fantastiske fremføringen. 

LES OGSÅ: Dette er den nye sjokk beskjeden om Mark Wahlberg –  ingen hadde forventet dette

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -