Annonse

Hun er 1 år og 9 mnd og hopper fra kanten! Da skjer noe som overrasker en hel verden!

Av

Det å bade er virkelig noe mennesker elsker å gjøre. Enten det er på et badeland eller på en strand et eller annet sted i landet.
I dag er tilbudene mange når det kommer til svømmekurs til små barn, noen barn er så heldige at de også får gå på baby svømming sammen med sine foreldre.

I dette klippet vil du se noe som virkelig overrasker oss alle. Denne lille jenta er bare 21 måneder gammel, men har virkelig full kontroll når det kommer til vann.
Hun finnes ikke redd for vannet, og koser seg virkelig mens hun svømmer bortover. Det som ofte er vanlig er at man lærer seg å svømme i en alder fra 4-6 år gammel, men aldri så ung som denne jenta.

Husker du selv når du lærte deg å svømme? Vi kan vel med hånda på hjertet si at vi ikke var i nærheten av denne jenta når det kom til trygghet i vann i en så ung alder.


Youtube Skjermbilde

Arabel er ei ung lita jente, men hun elsker vann over alt på jord. I denne filmen ser du hennes mor som tillater henne å hoppe fra kanten.
Det kan godt tenkes at dette er en fremtidig OL kandidat i svømming, hun har i hvert fall startet i en veldig veldig ung alder.

Ser du litt lenger ut i filmen, etter hun har hoppet flere ganger, skjer det noe vi ikke trodde var mulig i en så ung alder.
Du blir garantert like imponert som oss når du ser dette klippet.

Del gjerne videre med dine venner på facebook! 


Relaterte artikler